BenimKucukYazCicegim Hfk25 aklından çıkarmaya çalış bence yeme etlisini toksoplazma var ciğ ette başka şeyler aşermeye çalış al mesela Çilek Hadi soktum aklına git bunu aşer😁🍓
Hfk25 BenimKucukYazCicegim yedim canım doktoruma danistim eğer temiz hijyen bi yerdense yiyebilirsin dedi zaten eşim ve eniştem yaptı bunu sa söyledim yiyebilirsin dedi
elayaz_ Hfk25 ozaman yiyin 1 2 tane dediğim gibi zaten 1 tane yeseniz bile gider isteğiniz başka şeyler düşünmeye çalışarak başka şeyler yiyerek gitmez bu Durum aşerme konusu çok tuhaf bir his çünkü 😃
Hfk25 elayaz_ aynen yedim de zaten eşim bu konularda çok katıdır doktoruma danistim o izin verdi deyince çok olmamak kaydıyla ye o zaman dedi bende yedim bi seferlik
EbruSmrts Hfk25 doğumuma 9 gün kaldı o kadar çok canım istedi ki benimde hiç yiyemedim korkudan çiğ et olunca inşallah doğurunca yicem az kaldı 😃
Hfk25 Papatyaaa__ Bfmom Fevehan Gamzegll QBuse1123 nacik0015 EbruSmrts kızlar doktoruma sordum o yiyebilirsin eğer güvenilirse dedi ki zaten eşim yaptı bu konularda çok katıdır bunu kısa bi süredir değil uzun zamandır aseriyorum ayrıca ummacının ne olduğunu iyi biliyorum sadece göğüs haysiyeti yok . Bi seferlik tadımlık yedim nefsimi koreltecek şekilde. Takdir Rabbimin . Ama bi lokma yüzünden 7 ay boyunca gece ağrılarla uğraşmak zorunda kalmayacam. Şükür..
mysweetbabyy babymom_8 vallahi ya ben eti yüz kere pişiriyorum çiğ kalmasın diye canım çekiyor diye asla bile bile etli çiğ köfte yemem
Smygcr mysweetbabyy doktoruna danışmış bize daha fazla yorum yapmak düşmez. Bu kadar abartmayın sizde. Herkes kendinden sorumlu.
Nesibe1 mysweetbabyy dr kağan kocatepe bir kereden birşey olmaz dedi. Herşeyin fazlası zarar ama çok aşerdiniz yiyebilirsiniz dedi.
mysweetbabyy Nesibe1 nerde dedi biz niye görmedik o kadar takip ediyoruz perinatolog takibindeyim adam güvenmediğin yerde yemek bile yeme diye uyarıyor beni siz hala bi kereden bisey olmaz diyorsunuz o bi kere yediğiniz lokmada parazit olmadıgini nerden bilicez
Gamzegll mysweetbabyy insan gibi soru sormuş belliki vereceğimiz cevap kararını etkileyecek şöyle bir cevap verince ne oldu boyun mu uzadı??? İnsanlara ılımlı yaklaşın biraz bırak abartsın sanane?
Papatyaaa__ mysweetbabyy canı çekmiş az bişey yiyebilir böyle demeyin 1lokmadan bişey olmaz ben suşi bile yedim canımız çekiyosa yocez 1lokma napalım artık🌼
mysweetbabyy Papatyaaa__ evet toksoplazma kapinca da bebeğinize ilgili sıkıntı çıkarsa napalm dersiniz annesiniz bu kadar basit şeylerden fedakarlık vermek çok zor olmamalı
nacik0015 Hfk25 aşkım benim de canım inanılmaz suşhı istiyordu gittim çiğ olanını değil pişmiş olanından yedim doktora da sordum bidaha yeme dedi 😂 bi defadan da biley olmaz kasma bence bu kadar ❤️❤️
Papatyaaa__ mysweetbabyy ben iki kızımdada yedim bişey olmadı çok şükür🤣bu arada dilinizi az biraz tatlı yspın bu kadar sert çıkmayın🌼
Gamzegll mysweetbabyy buna da cevap veririm ama şöyle bir baktım profiline yorumlarına senle tartışılmaz sen hep haklı çıkarsın !
QBuse1123 Hfk25 bnde ilk canım asiri asirir gece bir canım çekti yemeden duramam dedjm Eşim gitti geldi açık bir yer yok sabaha etsiz yedim ama etli gibi de olmadı ama mecbur yedim.