Burcuer yslnrsh bugün 5.gun stresten diye düşünmeye başladım artık ne ay hali ne gebelik belirtim yok bence sadece beyaz akıntım var
yslnrsh Burcuer bence biraz gebeliği unutun lütfen kendi canınızı kendiniz sıkmayın 🙏🏻 en güzel zamanda pozitif göreceksiniz
yslnrsh Burcuer 13-14 şubat yazmışsınız daha çok erken 24 saat olmuş bence biraz gün geçmesini bekleyelim
Burcuer yslnrsh olmadım henüz ağrım da yok ,nokta kadar leke oldu bugun belli belirsiz onun dışında Beyaz akıntım oluyor
dogaesen Merhaba kızlarrr, benim de 15inde olmam gerekiyordu test yaptım çok belirgin çift çizgi gecikmesini bekliyorum
Burcuer yslnrsh ben de bir bilsem de rahatlasam bir oğlum var 2 .gebeliğimde dış gebelik yaşadım o sebeple erken fark etmek istiyorum sıkıntı olmaması için sonucu yazarım buradan 🤗
yslnrsh Burcuer ya evet stresten gecikti demek ki olsun bir şey olmaz napalım ınsallah bu ay nasip olur regliniz bitince yumurtlama döneminizde deneyin isterseniz olur ınsallah
ckarabacak bsranur123 benimde 12 siydi test verdim 4.75 çıktı ama hastalandım yinede yükselmiş üç gün sonra verdim kn 10.67 çıkmiş yine gidicm bir hafta sonra allah isteyen herkese nasip etsin