Fkr23 Üniversite hastanesinde detaylı bakılıyor . Ben depremden sonra 2 kere gittim ama ben takipli hastaydım ondan mı bilmiyorum. Peritonoloji randevu alıyor mu diye sorun üniversiteye
Turna44 Fkr23 tm canım inşallah sıra bulabilirim. Bide benim çift rahim plesenta rahim ağzımı tamamen kapatmış sorunlarım da var gidersem birsürü test falan istersiye de korkuyorum
Mutluemos Turna44 Rabbim yar ve yardımcınız olsun kardeşim sıra çok sıkıntılı inşaAllah hersey gönlünce olur hayat hastanesi depremzede indirimi yapıyor eğer hasta olursan Elazığa gitmek gibi durumun olursa aklında bulunsun
Minibebe ilkimbebee Bende sil baştan başladım hiçbir eksiğim yokken Ama çık şükür sağlıklıyız Rabbım yardımcımız Olsun Vaktinde Kucağına Al bebeğini insAllah
CeydaST Minibebe çok zor haklısınız Rabbim neylerse güzel eyler Tevekkülde kalın. Bebek rızkıyla gelir Allahın izniyle
Turna44 fatma3844 ben gittim detaylıya bayram kahraman malatyada kliniği varmış çok da memnun kaldım. Tavsiye ederim. Fiyatı 800₺
Turna44 fatma3844 var atayım sekraterinin numarası var. Adresi bilmiyorum biz sekreterden rica ettik konum atmıştı konumdan bulduk sizde öyle yapabilirsiniz.