nidosh Haftadayım. Sırt üstü yatmayla ilgili olumsuz şeyler duydum. Siz sırt üstü yatmayı ne zaman bıraktınız?
Nurbade nidosh en rahat ettiğim pozisyon:/ 28 haftalığım sağ sola yatamıyorum bebek kasılıyor acıtıyor oda heralde sırt üstü rahat ediyor
nur34_ nidosh valla bnmde en rahat ettigim pozisyon sirt ustu kan akisini yavaslatyr buda annede agriya sebep oluyor donuyrm 10 dakikaya 5 dakikaya fln hmn icim rahat etmiyor ama cok sirt ustu uzaniyrm
nidosh Nurbade benim de hamilelikte en rahat hissettiğim yatış sırt üstü hatta sola yatsam da sürekli sırt üstü yatmış olarak uyanıyordum
nidosh nur34_ doktora sorduğumda çok Yüksek yastıklarla beli destekleyerek yatabilirsin demişti ama o zaman daha küçüktü bebeğim
Mommy61 Sırtüstü pozisyon sizin tansiyonunuzu düşürüp bebeğin nabzını etkiler, aynı zamanda plasentaya giden kan akışını keser
nidosh Mommy61 evet zararlı ama istemsiz olarak kendimi sırtüstü uyanırken buluyordum geçen hafta bu hafta artık uykularım hafiflemeye başlayınca dikkat edebilir hale geldim
nur34_ nidosh hmm cok ayni pozisyonda kalma saglign icin gerisinnde cok takilma bi sirt ustu yatista zararli olcak diye bisey yok tlfon tv radyasynu herseyden zararli mantikla düşünürsk