gizgizz tazemommyy28 ben yeni taşındım bodruma, devlette onur şahine gittim bir kere sonraki randevum geçen haftaydı doktor rapor aldı diye bu hafta gidicem. Geçen hafta olamadığım muayene için de Çağlar çiftçiye gittim özele iyiydi her iki doktor da.
Zehra666 tazemommyy28 ocak da doğum yaptım canım bodrum acıbadem tahir ateş. Allah bir değil bin kere razı olsun tam baba gibi
tazemommyy28 gizgizz bir hamilelik yaşamıştım Çağlar beye gidiyordum şu an onu istemiyorum Milas da Süleyman Coşgun varmış iyi diyorlar ona randevu aldım
Zehra666 tazemommyy28 ben oğlumda doğumu onda yaptım ölümden döndüm çoğu da memnun ama bana sorarsanız süleyman coşkun mu tam bir hayal kırıklığı. İlgilenmedi bile. Dikişlerim açıldı gittim eşime ilaç adını söylüyor al bunu da acılan yerin içine sık diye. Şimdiki aklım olsa kesin şikayet ederim
Zehra666 Zeynepdila oğlumda 13 haftada söylemişti. Kızımda 12 haftada gittim göstermedi. Memlekete tatil için gitmiştim 16 haftada öğrendik
Zeynepdila Zehra666 bana %60 kıza benziyor dedi bende aynı gün kendi dr a gttım emin olmak için %70 erkek dedi