kirpapatyasi0 Kızlar öncelikle hepimize geçmiş olsun Rabbim deprem bölgesinde ki bütün kardeşlerimizin yar yardımcısı olsun 🤲🏼❤️ bat 15 benim kasıklarım çok ağrıyor sadece siz ne durumdasınız test yapan var mı ben bekleyeceğim yapmayı düşünmüyorum 😊
Fatimanur kirpapatyasi0 benimde kasıklarım ağrıyor bugün sağ tarafımda sanki bir ağırlık var gibi hissediyorum dün mide bulantım yok ama ağzıma geliyordu sürekli arada batmalar var inşallah vardır Rabbim hepimizin gönlüne göre versin bebişleri 😊 bende yapmayı düşünmüyorum adet geçikmemi bekleyecem 😊
Kivircikkuala kirpapatyasi0 inşallah ama bende değişiklik olabilir 26-30-26.günde olmuş son aylar normalde 28 günde bir olurdum ama düzensizleşti 30 u bulursa yine 16 sı bat 28 olursa 14 ü oluyor 26 olursa bugün 😃 çok karışık yani
kirpapatyasi0 Fatimanur benimde sadece kasık ağrım var bazen yine bu ayda olmadı diyorum her ay gibi bazende belki belirtisiz olur diyorum bilmiyorum kafam çok karışık hayırlısı olsun heoimizin hakkında ❤️
kirpapatyasi0 Kivircikkuala bence sen her ihtimale karşı 16sına kadar bekle canım degişkenlik gösteriyorsa üzülme bide 😊
Fatimanur kirpapatyasi0 inşallah canım ben bu ay ovülasyon testi kullanmıştım inşallah vardır diye umut ediyorum
kirpapatyasi0 Fatimanur ben hiç kullanmadım canım akıntımdan tahmin ediyorum kızıma 2 ayda hamile kalmıştım ama 2. Epey bi bekletiyor 😊
Fatimanur kirpapatyasi0 canım ben 5 aydır uygulamadaki ovülasyonlara göre denedim hiç olmadı yalnış mış bu ay ovülasyonu yapınca anladım tabiki kısmet bazı insanlar hiç birşey yapmadan direk hamile kalanlar var 😊
karansmom_ kirpapatyasi0 gün aşırı mı yaşadınız peki adetten sonra🙏 sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun inşAllah 🙏
Ebbdk Meva42 benimde 16si biraz önce test yaptım hiç birşey çıkmadı kasiklarimda batma var birde böyle sanki içten bir kaşınma hissi gibi birşey var o yüzden yapmıştım