Gns5501 Kızlar 22 haftalık hamileyim, kızım olacak nasipse. Yüzüm fena sivilcelendi ve yağlandı. Sizlerin de öyle mi? Yapılacak bir şey var mı?
kubiko__ Gns5501 Babannem hep kız güzelliği alır erkek gibi güzellik katar annneye derdi demekki doğruymuş. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım eminim ki sivilceli olsan bile en güzel anne sen olcaksın sıkma canını
Hacerdogan Gns5501 benim bi kızım var kızımda cildim çok güzeldi. Bunun cinsiyetini bilmiyorum henüz de 16. Haftadayım yüzüm kupkuru ve kızarıp soyuluyor sürekli dudaklarım hep yara kuru.
Slaedz Gebeliğimin ilk haftalarında yüzümde çok sivilce çıktı sonra geçti 23. Hafta gibi tekrar oldu tekrar geçti ergen gibiydi yüzüm😅 elleme gelip gidiyor
Daisy0000 Gns5501 Benimde göz kenarlarımda minik minik kahverengi lekeler çıkmaya başladı :( Halbuki düzenli güneş kremi kullanır cilt bakımıma dikkat ederim :(
TTtutku Gns5501 hormonal değişiklik kaynaklı sabah akşam içeriği temiz bi temizleyici ile temizleyip gün içinde 2 saatte yenileme kartıyla güneş koruyucu kullanmak zorundasın akşamda yağ bazlı temizleyici ile temizleyip yıkama jeli ile yıkayıp tonikleyip c vitamini kullanıcaksın harici sivilce kremi o bu felan gebelikte hormonal değişiklik kaynaklı tepki gösteriyor
otekidunyali Gns5501 cildini düzenli yıka yıksma jeli ile vs temiz tut kremlerini aksatma. Ben de o haftalarda cirkinlesmistim ama sonra geçiyor hatta ay gibi parlamaya başlayacaksın :) kız bebek bekleyenlerde oluyo galiba bizim güzelliğimizi alıyolar bi süre :))
Aysun56 Gns5501 Kız güzelliği alir erkek güzellik katar der bizim büyükler ben de gebeligimin başında sivice saç dokulmesi falan yaşadım direk kız diye söylediler güzelliği aldığı için teyitli bilgi😅😅Su an sonlardayiz her şey normale döndü çok şükür gün sayiyiruz kavusmaya
Rabia04_09 Gns5501 benimde öyle sivilce çıkıyor, kırmızı kırmızı kabarıyor ufak tefek lekelenmede oldu ama hamilelikte cilde herşeyi kullanmak pek mümkün değil. Gülsuyu kullanıyorum sadece oda cildimi temiz tutsun diye
Sadiyes Gns5501 benimde sivilcelendi özellikle çene kısmım ve anlımım iki yanı. Bir de dekolte bölgem ve omuzlarımın oralar sırtımın üstleri pütür pütür hep yaa. Erkek bizim cinsiyetimiz tatlı cok istiyor canım tatlıdandır diye ona yoruyorum bilemiyorum
mercimekkoftesi1 Bende ikinci kızıma hamileyim, iki hamileliğimde de inanılmaz leke oldu yüzümde. Doğum sonrası geçmedi de kaldılar benimle öyle 😅 kızlarım güzelliğimi almış çok şükür 🤪😅
Busertas Cinsiyeti henüz bilmiyoruz 12 hafta şuan benim de cildimde aşırı sivilcelenme oldu hepsi uç veriyor kızarık planlar da var doktorlar hormonal olduğunu söylüyor en son gittiğim doktorum bir karışım verdi bana 1 ay kullanıp etkisini görücez bakalım