Ebrarliva Herkes bacakları kapalı ise kız Dior sizcede öylemi kızlar bacakları kapalı olupta sonradan erkek olan ciktimi acaba merak ediyorum
Seyma65 Ebrarliva valla benim bebek sürekki eliyle kapatır arkasını dönerdi ben bu inata kız sandım meper erkekmiş :)
Ebrarliva Seyma65 ya kacicni haftada öğrendiniz peki erkek olduğunu doktor tahmin yapmışmiydi bacakalri kapaliyken
Ebrarliva Gamzecem oysnallah sağlıkla kucağınıza alsın bende 17? Haftamda gittim yine göstermedi ama ilk kızım hemen göstermisti
Seyma65 Ebrarliva hayır ikili tarama testi oldum onda bile tahminim yok dedi doktor 17.haftadayım zar zor öğrendik bir hafta sonra gittim kıza benziyor dedi daha sonra yine gittim erkek bu sefer dedi :)
Ebrarliva Seyma65 bana da kıza benzior ama emin değilim bacaklari kapali dedi insalalherkektir benimde yaa bir kizcem var buda erkek olsun çok istiyorum 😍♥️
Cerennn1 Babykalamar bana 11. Haftada sivrilik var erkek gibi dedi degisirmi sizce herkes erkek dendiyse pek degismez diyor kendimi alistrmak istemiyorm buna ama insan ister istemez hayallere giriyo
Fgbebek-1 Bizimse sürekli kapalıydı göstermiyordu 17 haftada öğrendik ama son dkka gördüm dedi doktorum detaylı da bile sürekli kapalıydı doktor cinsiyeti erkekmi dediler dedi bende evet dedim ama değişir mi değişmez mi bilmiyorum
Babykalamar Cerennn1 bana doktorum 12 de yuzde 99 erkek dedi. Ama yuzde 1 ihtimal icin 16. Haftayi beklicez dedi yani erkektir belki ama 16. Hafta netlesir erkenden bisey almayin :)
gokcemom16 Benimde hep kapalıydı 18 haftada kıza benziyor çıkıntı göremiyorum dedi detaylı ultradyonra 21 de kesinleşti kız olduğu
dgnadl Ebrarliva bizim de öyleydi her gitmemde ya bacağı kapalı ya arkası dönüktü herkez kız dedi 20. Haftada net erkek dedi doktorum 35+5 iz şuan 🌸
Selbus Ebrarliva 13. Haftada bacakları havada kızım olduğunu öğrendim. Cinsiyetle alakalı değil sanırım ya da benim kızım rahat 😅