sedcak sonnenschein 28. hafta basından- 35. Haftanın son gününe kadar olan seyahatlerinixde raporunuzla birlikte uçabilirsiniz. 36. Haftadan itibaren raporunuz olsa dahi uçmanıza izin verilmez. 🙃
Zehradmrci Ahsenbk ben de 24 25 haftalikken bincem inşallah ama rapor mu almam gerekiyor o zaman 20 haftaligim diyim garanti olsun zaten karnim çok yok anlamazlar heralde 😂
Ahsenbk Zehradmrci benim karnım büyük olmasına rağmen anlaşılmıyorsa sormuyorlar bile benimki belli olduğu için sormuşlardı
Ersagununannesi sonnenschein pegasus 36. Haftaya kadar rapor istemiyor. 36 dan itibaren doktorla bile uçsan almıyorlar. 31 haftalıkkken ve 33 haftalıkken uçtum ikisinde de valiz verirken hafta belirttim o kadar hayırlı yolculuklar şimdiden
Zehradmrci Ahsenbk tamamdır teşekkür ederim zaten karından anlaşılır başka türlü nerden bilecekler biz söylemedikten sonra hamile olduğumuzu
Ahsenbk sedcak gidişim 27ydi dönüşüm 28 haftaydı ama ben dönüşte küçük bir yalan söyledim ve bilmeden tamamen allaha şükür doğru söylememişim😄