Selinms 22.haftam bitiyor tetanoz olamadim hala aile hekimligimde asinin uzun suredir olmadigi soylendi ozel alabiliyosam alayim dedim maalesef suanda turkiyede asi bulunmuyor denildi benimle ayni haftalarda olupds yakin zamanda tetanoz asisi olan var mi
Nurdan1604 Selinms bende 21 haftalığım bugün sağlık ocağından ebem aradı pazartesi tetenoz için gel dedi siz yine bi araştırın 😇
Nursaygi Selinms Benimde 2. Dozu olmam gerekiyordu hemşirem cuma günü arayıp aşıların hepsinin deprem bölgesine gönderildiğini söyledi geldiğinde haber edicem haber bekle benden dedi.
Daisy0000 Selinms 21. Haftadayım bende bulamadım ne yapacağım bilmiyorum , sağlık ocağımı aradım tetanozlar deprem bölgesine gönderildi elimizde yok diyorlar
Eluf Selinms var canim turkiyede olmaz olurmu onu kim çıkardı bende yarın olcam sağlık ocağına çağırdılar sana diyen kimse kandirmis seni
Selinms Eluf bundan bir hafta once aile hekimligimdeki ebem söyledi kandircagini dusunmuyorum aramiz baya iyi belki o hafta gercekten oyleydi yenilenmis olabilir sorucam 🫶🏻
Nursen01 Selinms ilkinde 1 haftadan fazla ağrıdı kolum. İkinci de 4 gün. Aşı yerinde kızarıklık ve yanma hissiyatı da oldu.
Sumeyye_34 Selinms bende 26. Haftadayım acil olanlara yapılması söylenmiş 1-2 hafta sonra gel sor tekrar dediler bizede yapılması gerekmiyor mu ben anlamadım olamazsak ne olacak böyle
323832 Selinms toplatilmadan önce ilk dozumu olmuştum 2.dozumu da ocak 19 falandı oldum sen yine de sor doktora 2.dozumu 26 haftalik falandim oldugumda