Ebrarobusra Papiiii bende şampuan olarak Dalin kullanıyorum pişik kremi Bepanthol işe yaramadığı için zeytinyağı ve hamazinc Krem kullanıyorum
Gln0110 Papiiii ben bakım ve temizlik ürünlerinde naturalive tercih ettim. Temiz içerikli ve güvenilir. Burun aspiratörü henüz almadım ama wee alabilirim tam araştırmadım onları
Birannebirkiz Papiiii pişik kremi Bepanthol kullanıyorum kalan şeyleride Dalin aldım 1 senedir kullanıyorum memnunum bı yan etkisi olmadı burun aspiratörunude civilden almıştım gayette mennunum
Tunti Papiiii canım ilk bebeğimde yenidoğan döneminde şampuan olarak mustela, pişik kremi de bepanthen kullandım yine öyle yaparım alerjik reaksiyon vermezse.
Papiiii Tunti yaa kafam cok karisdi mustelayla sebamedde git geldeyim sampuan olarak,bebek yagi onerilmiyor diyor kizlar onun yerine ne almam lazim kremmi yoksa lasyonmu
Papiiii EmineDefneGokce bebek kremi yada yagi hangisi uygun olursa onu kullanirim o zaman bebek yagini masaj yagi gibide zaten kullanmam oluyor deyilmi ekstradan masaj yagi alip hem onu hemde masaj yagini surup bebege bir zarar vermenin anlami yok
Papiiii symabskrt canim ben Azerbaycanda yasuyorm e bebegin markalari burda yok ama baby me markayi herhalde trendyoldan bulueum dimi
Papiiii Tunti dusdan cikdikdan sonra lasyonu vucudunami surcem?Daha sonrami pisik kremin poposuna surcem yoksa pisdikcemi surmem lazimm yani hergun rutin gibi yapmicammi
HilalEyce Papiiii bebeğime Dalin alerji yaptı doktor önerisi ile şampuan mustela nemlendirici Bioderma kullanıyoruz
Ays19Ays Papiiii bunların hiç biri temiz içerikli değil şampuanı ecowell pişik kremini minoris deterjanı green clean nemlendiricisini badger aldım bunları bi araştırın isterseniz
Papiiii Ays19Ays gercektenmi ya ama katkisiz diyor herkes bak kafam karisdi simdi bi bakiyim dediklerien
Kirsehirli40 Papiiii ben hem renkli ve beyazlar birlikte olani kullandım dalının ikisine de ayri deterjan almadım, Ünibaby hem kaliteli hemde hesapli, bepantjol ben hic kullanmadim baştan beri hep sudocrem kullandm coo asiri iyi pişik hemen geciriyo
Papiiii Kirsehirli40 pisik kremi hergun rutin gibimi kullanilmali yoksa pisdikcemi surmem lazim.Birde sey anlamadim bryazlarinda renklileride ayni deterjanlami yikadin rengleri karismadimi
Tunti Papiiii ben losyonu duştan sonra kullanıyordum canım. Bir de kış bebeği olduğu için cildinin kuruduğu zaman olduğu zaman sürüyodum. Pişik kremini her zaman kullanmadım çünkü alışınca da sürekli pişik oluyor. Gün aşırı falan kullanıyordum. Çişini kakasını temizlerken ilk aylar hep ebebek in temizleme pamuğunu kullandım suyla ıslatıp ıslak mendil dışarda olmadığım süre boyunca kullanmadım o yüzden de çok pişik olmadı belki de
Beybeybi Papiiii evet almanyadayim onu kulaniyorum havalimi onu bilmiyorum ama kalitesi filan cok iyi her urunude var cocuk ve bebeklerin ondan alistim
Kirsehirli40 Papiiii evet hergun coo az sürersen pisigi önlersin pişik olmaz, ve evet kıyafetleri beyaz ve renkli hep birlikte yikadim ve hiçbirseyde olmadı tabi herkesin kendi kararı ben öyle yapardım çünkü giysiler zaten minnacık ve çok batırıyor ilk zamanlar makinede boş kalmasın diye hep birlikte yikardm