EbruD_ ben pandemi zamanında doğum yaptım canım ilk acilden girdim orda muayane olduktan sonra doğum haneye çıkardılar tek kişilik bir oda var banyosu her şeyi mevcut yatak var sancini yatakta çekiyorsun doğumun başladığı an yatak çatala dönüşüyor hiç yerinden kalkmadan doğum yapıyorsun sık sık gelip gidiyorlar sancina bebeğin kalp atışına açılmana bakıyorlar ama bu süreçte teksin yani korona dolayimi yoksa sürekli öyle bende tam bilmiyorum doğum başlayınca doktorlar ve stajerler geliyor ortalama 7 8 kişi falan oluyorlar stajerler pek karışmıyor izliyor doktor doğumunu yaptırıyor bebek doğar doğmaz memene veriyorlar ten teması sonra dikiş ve servise indiriyorlar bu süreçte çok acikip susuyorsun odada normalde bir refakatçi alıyorlarmış ama koronadan dolayı benim refakatcim yoktu iki kişilik odalar banyo ve tuvaleti içinde öyle çok büyük sıkıntı olmadı iki kişi olması bana yemekleri de güzel sabah bebeği kontrol ediyorlar kan falan alıyorlar seninde dikislerine bakıp taburcu ediyorlar ben genel anlamda memnun kalmıştım sadece yalnız geçirilen sancılı dönem zor ama Allah dayanma gücünü illa ki veriyor 🙂