Mckeymouse Nasıl kullanıyorsunuz arkadaşlar dr.bana akşam 2 sabah 1 dedi öğlende bulantı olursa 1 dedi sanki çok değil mi bi sıkıntı veriri mi bebeğe
int34 Mckeymouse gece uyumadan 2 tane içiyorum gün içerisinde kullanmıyorum 10mg zaten bebeğe bir zararı olmuyor hamile kaldığımdan beri kullanırım 8 ay oldu :))
Slaedz Mckeymouse gece yatmadan önce 2 tane içip yatıyorum sabah olursa tekrar içiyodum hormonlsra yada bebeğe zarar verecek olsa doktorlar önermez
Surprizzz2022 Bnde gece yatmadan aliyordum iyi geliyordu . Bi kaf defa sabah aldım bende uyku aldı gece almaya dikkat ettim . Bulantılar gidince kestim zaten hapi
Ceyda76 Mckeymouse günde 4 taneye kadar ıcılebılıyor bebeğe zararı yok bulantı durumu fazlalaştıkça sayıyı 4 yapıyorlar geçmese başka ilaç zofer gecılıyo daha oda skıntıya sebebiyet veriyor yarım ıcılıyor
Aselhumaninannesi Mckeymouse kendiniz de deneyebilirsiniz gece iki tane alıp gün içinde iyiseniz iki ile devam edersiniz baktınız hala kotusunuz gün içinde alırsınız zaten içinde de yazıyor ek olarak bakın isterseniz