teacherozlem Mutluemos amin amin çok zor Allah sizin ve orda olan tüm kulların yardımcısı olsun ve merhamet etsin rahmeti ile muamele etsin
teacherozlem Nuray1ilayda canım adım adım yazayım Ve 2. Gün paranit ile yıkadım saçlarımızı ve taradım saatlerce ve elma sirkesi suya koyup saçımızı onunla duruladım ikimizin saçını 230 derece düzleştirici ile düzleştirdim(kalan sirkeleri öldürüyormuş bence de öyle kızımın tüm sirkleri boştu) 3. Gün saçlarımıza vazelin sürdüm taradım kızımdan hala bit ve sirke geldi bende sadece ilk gün bit çıkmıştı ikinci gün bir şey çıkmadı vazelin ile iki sirke geldi Dördüncü Gün kuaförde saçlarımızı kestirdim kendi saçıma boya kızıma evde kına yaktık dün kendi saçımı ilaçladım hiç bir şey çıkmadı kızımı yarın ilaçlayacağım kendimi de önlem amaçlı çünkü 7. Gün işlemi tekrarlayın diyordu. Her gün bit tarağı ile tarıyorum demir sığ tarak bu şekilde uyguladım
teacherozlem Nuray1ilayda her gün çarşaf değiştirdim tüm havluları kullanır kullanmaz 60 derecede yıkadım kurutmada kuruttum mont bere ne varsa hepsini yıkadım kızımın tüm peluş oyuncaklarını yıkadım evi her gün süpürdüm bu arada dördüncü gün kızımı önüme oturttum tek tek tüm sirkeleri elimle ayıkladım
Violett42 Cocukken annemin buldugu yontem, kolonya… Sacinizi iyi bi kolonyaliyorsunuz tulbentle sarip bekletiyorsunuz. Sonra tarayinca dusuyorlar tabi sirkeleride oldurmeye devam :) cok gecmis olsun