yunusemreninannesii Evpe benim 12 ci haftada direk belli oldu zaten öyle çok beklenmesine gerek yok doktor bana söylemeden ben doktora dedim ki bu erkek hocam 😀
Evpe Ozoooo aynısı benimde öyle canım . Bacak arasında çıkıntı varmıydı Acaba değişir mi bilmiyorum çıkıntı var benim videodan baktım 16 da belli olur dedi
Evpe Ecemfrdls tahminde mi bulunmadı. Peki sen yavaşlatıp video baktın Mı ben bacak arasında çıkıntı gördüm erkek midir acaba bilemdim. Doktor da erkek ama soru işareti dedi
Evpe yunusemreninannesii canm sende resim atsana. Banada erkek dedi çıkıntı var ama kıza döner mi bilemdim. Sana net mi erkek dedi banada benziyor dedi sadece
yunusemreninannesii yunusemreninannesii ya kusura bakmayın tlfn sıkıntısından. Dolayı. Giremiyorsun atılan görseller erkek benimde öyle idi Allah sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin inş
Evpe Ozoooo https://mutluresim.com/images/2023/02/12/fjT2S.jpg. Sanki benim kide öyle gbi çıkıntı var bacak arasında senin ki gbi ama senin yakın çekim Mi baya net duruyo
fatmaays 14+2🍎 10. haftada kromozom testi yaptırdık bebeğin kromozomlarından kesin sonuç çıkıyor. kız geliyor.🌸🌸