Dilaraa23 Ozlemduman bu haftalardan itibaren çoğu annede oluyor sanırım Allah yardımcımız olsun, erken doğum vs olmasında doğana kadar dayanıcaz mecbur 🥺
hayalperest2310 Dilaraa23 benim 30 haftalıkken bir hafta ne agrıdan yürüyebiliyordum ne de yatakta sag sol dönemiyordum annem sıcak su torbası bıraktı sıcak tuttum uzandım kalkmadım sonra gecti 34 haftalık oldum o zamn doktora da gitmiştim normal demişti bebek doğum pozisyonu aldığı için artık nasıl baskı yapıyorsa yamultmuştu beni 🙈
Dilaraa23 hayalperest2310 ay benide yamulttu resmen normal hayatıma devam edemiyorum evden çıkıp yürümekte zorlanıyorum☹️
hayalperest2310 Dilaraa23 ayyy çok kötü o agrıyı bilirim doktor normal deyince korkmuştum doğuma kadar böyle olacağım mı diye neyse ki geçti yürüyüş yapıyordum belki de ondan oldu korktum daha yürüyüş de yapmadım 🤭
Papatyaa_01 Dilaraa23 mecbur sabredeceğiz, inşallah doğumdan sonra geçer korkuyorum ya geçmezse diye :)
cannkmrc Dilaraa23 benim 6. Aydan sonra ağrılarım başladı git gide arttı bir ara çok hareketsiz kalmıştım kesinlikle günlük 1 saat yürümek gerekiyor evet zor ama sonraki günler hafifliyor ağrı yatarken bacağımın arasına küçük yastık koyuyorum daha rahat ediyorum
Dilaraa23 cannkmrc bende yastık koyuyorum ama o yastığı koyana kadar bile öyle bir ağrıyor ki anlatamam çok zorlanıyorum artık, normalde dayanıklıyımdır çıt kırıldım değilimdir eşim bile diyo gerçekten acı çekiyosun diye. Yürüyüş yapmayı denicem canım
Zeynayzey Dilaraa23 benimde aynı şekilde ağrılarım artrı 28 haftalık olmama 2 gün var 2 gündür de mide bulantım çok acaba diyorum bebek baş aşağı mı döndü siz dönerken hissetmişmiydiniz Birde gündem den dolayı malesef kötü etkileniyoruz onunda mı etkisi var bilemiyorum
Dilaraa23 Zeynayzey benim 28. Haftada dönmüştü hala aşağıda başı belki de dönmüştür sizinde doktora gittiğinizde sorun sizde
uykusuzbirben Dilaraa23 çok normal cnm bebek aşağı baskı yaptıkça ağrılar artar. Bende 2.. hamileliğimde öyleydim tam anlattığım kdriydi uyurken sağa sola dönerken oturup kalkarken çok ağırirdj ve çok baskı yaptığı için ben kesin normal doğuran diye düşünrdm sezryn doğum yapcaktm ztn artık penguen gbi yürüyodum
cannkmrc Dilaraa23 çok iyi anlıyorum canım seni kesinlikle yürüyüş çok iyi geliyor magnezyum kullandım ama pek faydasını göremedim
hayalperest2310 Dilaraa23 yürüyüş bana hiç yaramıyordu denemiştim onu da sanki her yerim kırılmış yoğurmuş gibiydim uzanarak sıcak tutarak geçti sadece bir kaç gün denedim geçti çok şükür
uykusuzbirben Dilaraa23 evet 38+3te doğum yapmstim . kızım bi ay sonra 2 yaşını doldurcak nasipse. Yani böyle şeyler normal doğum yapincada ztn hemen düzenliyosnz merak etmeyin hamilelikte olur böyle şeyler o yüzden biraz sabr 🙏
hayalperest2310 bukle ağrıyan bölgeye canım bir de gece yatarken bacak arana yumusak yastık koy yatarken iyi oluyordu ondan mı tam emin değilim ama geçti cidden onu yaptıktan sonra annem üşütüyon deyip yapmıştı
dmtturan Dilaraa23 Ben 27 haftamdayım şimdiye kadar hep kasıklarımda baskı vardı ne zaman dr gitsem bebek rahme dayamış kafasını aşağıda diyordu şuan da yok ağrım demekki dönmüş. Hani diyorlar ya doğumun son haftaları bebeğin kafası aşağı dönsün diye koltukta baş aşağı pozisyonu var sizde onu yapsanız pozisyonu değişse rahatlar mısınız acaba
Dilaraa23 dmtturan benim kasıklarımda değil direkt vajinamda var ağrım 😞 baş aşağı duruyor bebek normal doğum için seviniyorum ama ağrıdan da durulmuyor
Dilaraa23 hayalperest2310 pilates iyi gelir diyorlar fakat bana artık hiç bir şey iyi gelmiyor yürüyüşü denemedim henüz onuda bi denemem lazım yeter ki geçsin ağrım 😕