Tubidi12 hilaleee Zerdecal tozu alin bi tane aktar dan. Her sabah Yarim corba kasigi portokal suyuna karistirin icin. Hayit otu kapsul Türkiye de yok herhalde, ama hayit otunun kendisi vardir onu da aktra sorun bi
hilaleee Tubidi12 zerdeçal tozu evimde var yemeklerime katiyordum postakal suyunu hazirmi alıyorsunuz kendiniz mi taze sıkıyorsunuz
hilaleee EdaByrc bende kilo veremiyorum gerçekten imkansız değil ama zor bı hastalık bu bütün düzenimi bozdu
Tubidi12 hilaleee daha cok gencsin olacak insallah, 4 kilo vermeye calis, zor biliyorum ama saglikli beslenerek yapabilirsin, pcoslular cok zor kilo veriyor farkindayim bende zor verdim:/
EdaByrc hilaleee benim eşim tüp mideye izin vermiyordu doktor polikistikten ötürü kolay kilo vermez tam tersi daha çok alır deyince yumuşadı izin verdi regl dönemlerin düzenli mi canım
EdaByrc Ozge56 sizi gerçekten alkışlıyorum ama çocuk olmuyorsa boşan diyenleri çok ayrı kınıyorum tamam evet çocuk evin neşesi ama boşan ne demek ya sorunun gelinde olduğunu ne biliyorsunuz çok sinirleniyorum böyle şeylere bi buna bide oluncada kız olursa bi erkek torun veremedi diyenlere 😡
Ozge56 EdaByrc canım eşimde sorun insan oğluna dermi çocuğun olmuyor niye karı bakıyor. Herkes anne olamaz doğurmakla olmuyor o işler. Düşünün benim çocuğum olduğu halde ben demedim sahip çıktım şimdi ikiz babası olucak Allah onu benim karşıma boşuna çıkarmadı canim eşim 🥰
Tubidi12 hilaleee Hazir olabiilir baska Merve suyu da kullanabilirsiniz ama zerdecal tozu tadi bastirsin diye Ben Portokal suyu kullandim, su ile icenler de var ama tadi berbat oluyor.
Ozge56 hilaleee o zamanlar cahildim çocuktum o yaşta nelere sırt geldim şimdi nasıl yaptım diyorum. 26 yaşıma nasipmiş anne olmak allahim isteyen her canlıya tattır böyle şeyleri okuyunca çok üzülüyorum eskiye dalıyor gözüm
hilaleee EdaByrc canım benim adetlerimde duzensizdi ama 6 aydır düzenli bu klomen sayesinde klomen tedavisi gordugum günden beri çok şükür Allah’ıma en azından adetlerim düzene girdi. Önceden 50 günü bulurdu olmazdim
hilaleee Tubidi12 tadı kötü olan herşeyi çok seviyorum tam tersine ben 😅 zerdecali olduğu gibi bile yerim ben 😅
EdaByrc hilaleee adetlerim düzenli olması önemli polikistikte eşin bir tedavi görüyor mu doktorun zaten troid için ilaç vermiştir diye düşünüyorum tsh değerin kaç acaba çok soru sordum ama kusura bakma kuzum 🥺
EdaByrc Ozge56 benim eşimde aileside o konuda çok iyiler ben çok ağlardım saatlerce günlerce kaynanam bi gün bana kızdı bakkaldan pazardan mı alıyoruz kızım biz bunu rabbim nasip ederse olur etmezse yine rabbimin bi bildiği vardır dedi Allah bin kere razı olsun haklarını ödeyemem içinde Allah korkusu olan kişi boşa diyemez zaten benim düşüncem bu
Hsb34 hilaleee her gun bu niyetle yasin okumani tabsiye ederim. Hayırlısıyla hayırlı zamanda evlat nasip etsin rabbim 🤲🏻 ben de aynı böyle düşünüyordum. Sonra öğretmenlik yapmaya başladım. Aman allahim agzim acik kalıyor çocukları gördükçe. Neler duyuyor görüyorum. Allah’ım dedim hayırlısıysa olsun sen her seyin en doğrusunu bilirsin. Her seyin hayırlısını isteyelim rabbimiz en dogrusunu bilir bu dünya imtihan dünyası kimsenin sırtına taşıyamayacagi yükü vermezmis
hilaleee EdaByrc yok estagfirullah yeterki birbirimize faydalı olalım 🌸 Eşim şoyle canım aslında doktor baba olabilirsin dedi eşime onay verdi yani. Ama ufak çaplı düşüklük var dedi. Ama yine de bu engel değil dedi o tedavi görmüyor ben tiroit için 3 yıldır kullanıyorum ilaç TSH değerim 8lere bile çıktı canım ama şuan iyi aralıklarda seyrediyor
Ozge56 EdaByrc çok doğru diyorsun 🙏🥰 herkesin vicdani kendine napalim bizde böyle kabul ettik aramızda dargınlık yoktu ama o cümleyi unutmadım unutamıyorum. 6 yıl dedim allahim beni insanlarla imtihan etme senden gelene raziyim çok şükür
EdaByrc hilaleee benim iki arkadaşım yüksek değerle hamile kaldı olur kuzum canını sıkma seni en iyi ben anlarım bu konuda c life diye bi macun var duydun mu bizim bi akrabamız onla hamile kaldı
Hsb34 hilaleee benim de adetim aşırı uzun surersi. Evlendikten sonra oldu halbuki her seyim duzenliydi. Ve evlenmeden once tiroit yüksekliği çıktı o zaman da kötü olmustim. Ama her sabah ilacını aldiktan sonra ve kontorllerini duzenli yaptırdıktan sonra sorun olmuyor ..neyse bu artık gittiğin doktorlardan en son gittigim agrim vs vardi gittim sende zaten pcos var bilmem.ne dedi. Bundan sonra 3 aya kalmaz hamile kaldım. Tabi bunu diyince inanipmaz.modum düştü filam ama işe basladim vs kafam dağıldı.tam o sıra hamile kalmısim. Beynin de büyük etkisi oluyor bence
EdaByrc Hsb34 kafayı takmayı bıraktığın zaman oluyor gerçekten çok kafaya takınca regl düzensiz oluyor yumurtalamada olmuyor ben klonun kullanıyordum çatlama iğnesi yaptırmak için çok kafaya takıyordum yumurtam büyümedi aşılama yapcaktım kafaya taktım sebepsiz regl oldum sonra takmadım şükür 27 haftalık hamileyim çok şükür
EdaByrc Ozge56 unutulur mu unutulmaz tabiki çok haklısın ama işte senin iyi yüreğin başkası olsa yüzlerine bakmaz kıymetini bilsinler bu saatten sonra 🥰