Benim size tek tavsiyem,düşüncelerinizi değiştirin.Ben ilk evlendiğimde istemiyordum,herkes neden doğurmuyorsun diyordu.hiç bir sorunumda yoktu,boş boş doktorlara gittim göz boyamak için,sussunlar diye))çünki kendimi anneliğe hazır hiss etmiyordum hem maddi,hem manavi.Allaha hep dua ettim,ne olur bebek istemediğimi bana günah yazma,kendimi hazır hiss etmiyorum.lütfen başara bileceğim zamanda bana bu hissi ver ve anne olmama yardım et..2022 yazından düşünmeye başladım,doktora falan gittim her hangi bir sorun varmı yok mu diye.üstelikde hep kız bebeğim olması için dua ettim)ama tabii ki de esas duam hayırlı bir evlat,hayırlı bir insan dünyaya getirmekti.bir kaç ay çalıştım olmadı.üzülmeye başlamıştım,2ay sonra takıntı yaptığımı hiss ettim.hemen kendimi toparladım ve dedim,hiç bir sorunum yok çok Şükür,demekki şimdi zamanı değil.bir kaç ay geçti.ekim ayında adetim gecikdi.takmadım,çünki son bir kaç ayda adetimde değişiklik oluyordu.sonra baktımki 3güm geçti,sakin sessiz test yaptım ve çift çizgiyi gördüm.şu an erkek bebeğe hamileyim😊demem o ki,içinden dilinden sakın isyan etme.olmuyorsa mutlaka bir sebebi var.sadece olumlu dualar et.de ki,Allahım hayırlı bir zamanda bana evlat vereceğini biliyorum,beni bu acıyla sınama,bedenime ve ruhuma sağlık ver.sana isyan etmeme sakın izin verme..İnşallah bir dahakine hamile olduğunu paylaşırsın😊mesela ben yazı çok severim,şimdi bebeğim yazda doğacak İnşallah.yani Allah sana uygun bir zamanda nasip edecek emin ol❤️sadece olumlu düşün ve olumlu dua et.