beyzacmvrc Kızlar detaylı ultrason raporunda yazar mı rahim ağzı uzunluğu? bu verdikleri kağıtta veya kağıda zimbaladiklari resimsiz bı ultrason kağıdı var orda yazar mı Vajinamda tuhaf bı ağrı var sabahtan.beri geçmedi biraz Sari akıntım var
Ebrudemirtas beyzacmvrc bana resimle beraber dosyada verdiler. Orda herşeyi yazıyor. Rahim uzunluğu:36 mm diye yazıyor bende kağıtta. Resimde nasıl yazar bilmem. Aslında kâğıt verip onda bütün bilgileri yazması gerek. Size sadece resim mi verdiler?
butterfly35 beyzacmvrc ben detaylıda kendim sordum hemen söyledi tekrar bakmadan demek ki kontrol ederken bakmıştı. Zaten öyle önemli şeyleri atlamazlar diye düşünüyorum sorun olmadığı için söylememiş olabilir belki de size.
Eylulkelebegi Tam terim olarak bu mu bilmiyorum ama bende 21+4 de gitmiştim kağıtta D:41.81 mm yazıyor
Ebrudemirtas unlusura tercihe göre alttan bakıyorlar benim ultrasonla karnımın altından baktılar. Doktorun bir sorun görürse emin olmak için alttan da bakmak isteyebilir.
Cihangirmom Bana doktor 21. Haftamda karnımdan doğru bakıp söylemişti 39.7 mi ne dedi hatırlamıyorum da yazıyor mu diye bakmadım söyleyince
Ebrudemirtas unlusura siz istemezseniz yapmıyor. Önce soruyor. Bana sorulmuştu. İstemezseniz kendi takipli doktorunuza yönlendiriyor 😌
serpil1baby beyzacmvrc alttan muayne ile bakmıyorlar rahim uzunluğuna 1 ay önce detaylı yaptırdım ölçüldü rahim boyu sadece ultrason aletini baya aşağı indiriyor vajinaya doğru yakın o yüzden temiz olun☺️☺️☺️
beyzacmvrc serpil1baby da bana bu konuyla ilgili bişey dmeedi bende sormayı unutmusum ama heralde anormal bişey olsa söylerdi ya da rapora yazardı raporda bi sıkıntı yok şükür detaylı yapan doktor da herşey olması gerektiği gibi anormal bişey görmedim dedi kendi doktoruma da gitmedim öyle deyince