gebebirisii Arkadaşlar 27 haftalık hamileyim hala kilo almadım diyet falan yapmıyorum aslında gayet normal besleniyorum hatta bu hafta bir kilo verdim böyle birşey yaşayan var mı ilk gebeliğim
denizarenmom gebebirisii 33 haftaligim 4 kilo aldim bebek haftasiyla uyumlu, doktor her hangi bir sorun gormuyor🙏
050218Ybmety gebebirisii 40 kiloyla hamile kaldım 50 le doğum yaptım bebeğim de saglıklı doktorum bana senin kilo almanın bı önemi yok bebek alsın yeter demişti
gebebirisii Ecemsuakpolat_ en son 3 hafta önce gitmiştim herhangi bir sıkıntı var demedi ama ben merak ettim hani normal beslenirken neden az da olsa kilo verdiğimi
Ecemsuakpolat_ Bence çok dert etmeyin benim doğurmak üzre olan yakın bir arkadaşım var toplasan 5 kilo anca almıştır iç karnınız geniş olabilir düzgün besleniyorsanız çocuk gerekli vitamini besini zaten alıyordur.
Dnzai Bende cok fazla almadim yeni yeni başladım almaya doktorum gayet iyi oldugunu bile söylemisti bu durumun bebegin gelisimide iyiydi suan 30+2 oldum bende bebegin gelisiminde bi sıkıntı yoksa sorun yoktur cnm bnce