123esr_ Rahat uyuyamıyorum. Sürekli dönüp duruyorum sağ tarafımda ağrı oluyor sola dönünce solda uzun süre bir tarafta yatamıyorum ?
abilgen 123esr_ şu an uzandım asla rahat edemiyorum, sağa sola yatınca ezecem gibi geliyor karnıma baskı oluyo gibi. Sırt üstü yatsam,, sırtıma bişi batıyo. Hiç rahat yatamıyorum. Böyle söyleyince de oooo daha ne var son ayları gör diyorlar 🥺
denizarenmom 123esr_ oh 20. haftalar cok guzeldi yayila yayila yatiyodum🙊 simdi afedersiniz popomla nefes aliyorum😂
MelisBerdo 123esr_ sola dönük yatınca bebeği eziyormuş gibi hissediyorum. Yalnız değilmişim böyle düşünen. Sağa döndüğümde bu sefer mide yanması yaşıyorum. Sırt üstü zaten yatamıyorum. Öne arkaya destek yastıklarla yatmaya çalışıyorum ama hiç verimli bir uyku olmuyor sürekli uyanıyorum
Yaglioglu Sol tarafa yatmak gerekiyormuş diye biliyorum sağ tarafa veya sırt üstü değil, sakıncası var diye okudum, sizler okudunuz mu böyle bir şey?
123esr_ Yaglioglu sürekli sola yatmak da sol tarafta toplanması acıyor canımı sağ tarafa yatmakta sağı acıtıyor.. evet sol faydalıymış sanırım ama tüm gece bi sağ bi sol yapmama rağmen rahat yatamıyorum
abilgen Lina-Annesi olmuyo, sola yatınca yüz üstüne yakın oluyo, böyle düzgün duramıyorum, ezilir mi acaba yavrucak içerde
abilgen 123esr_ böyle soluma yatıyorum ama sağ bacağım solun önüne düşüyor, üst üste durmuyo. Yüz üstüne daha yakın gibi