Yakuttmerve Merhaba hiç bir şey yiyemiyorum doktorum 2 akşam 1 sabah olmak üzere prilam verdi fakat etki etmedi , ne yapabilirim
annekuzusu_ Yakuttmerve 5bucuk ay olduk hayla bulanti durmadı ilaç kullan canım rahatlatıyor birazda olsa ben ilk aylarda serum taktiriyordum çok iyi geliyordu her hafta sonu acile gidiyordum bulantidan o derece hayla da oluyo kusuyorum haftada 3gun fln geçmedi ama çok şükür ilk zamanlar kadar değil ilk zamanlar ful gün burnumdan geliyordu ne yesem 5dk sonra kusuyordum🥺 doktorum bana zofer vermişti en etkili ilaç o iyi gelebilir şimdi ama prilam kullanıyorum
AysUysal Yakuttmerve merhaba bende prilam kullanıyordum etkisi iyiydi ama ara ara yine bulantı yaşıyordum ilaç kullandığım halde, her zaman yanımda tuzlu çubuk kraker bulundururdum çok iyi geliyordu bana.
Busra1822 Yakuttmerve ilk hamilelegimde doğuma gittiğim güne kadar kusma ve bulantı yaşadım .. ne yedkysem iyi gelmezdi birazcık ayva yedigimde rahatlarsın ve prilam ictigimde prilamida düzenli içersem faydasını görürdüm . Prilam iciyosaniz eğer hergun saati saatine için hiç aksatmayin iyi gelicektir 🙏
theAna Yakuttmerve merhaba ben de 9.haftadayım kraker ya da limona tuz döküp yiyorum az da olsa etki ediyor. Ben prilamı gece içiyorum iki tane onun da etkisini görüyorum siz ne zaman alıyorsunuz gece içmeyi deneyin
Yakuttmerve annekuzusu_ Ayy bende taktırıyorum evimden bile tiksindim Allah yardımcımız olsun , hiç bir şey yapamaz oldum
Yakuttmerve AysUysal maalesef ben tuzlu kraker bile tüketemiyorum 😞 kaçıncı haftanızda bulantınız geçti
annekuzusu_ Yakuttmerve çok zor biliyorum acikmamaya çalış aciksan daha çok bulanir kussanda ye canım geçmese bile biraz bebek büyüsün azalicak salata tuzla ye mesela tost yap kaşarlı ye peynir ekmek ye yani böyle şeyler ye baharatlı tatlı şeyler daha çok bulsndiriyo onları tüketme
AysUysal Yakuttmerve 4ay başı btti. Ondan öncesinde arabada giderken aniden arabayı durdurtyordum veya su içerken o bile bana kötü gelirdi prilam ve tuzlu krakerlerle idare ettim yağlı baharatli yicek ekmek hamur işi asla yemedim hep yoğurt vs yerdim herkesin bünye farklı tabii.. Allah sağlıkli evlatlarımza kavuşmak nasip etsin bunlar gelip geçici şeyler kafana takma güzel şeyler düşün skma canını
ygmrtpclr Bünyeyle alakalı birşey sanırım. Ben 21. Haftama kadar devamlı kustum. İlk zamanlarım cok kustum ne denediysem geçmedi her söylenen maalesef herkeste işe yaramıyor gün geliyordu su icemiyordum 😣 umarım bir an once toparlarsın 🤲
Ececec Doktorum bana Onzyd diye bir ilaç yazdı. Günde yarım tane dil altı şeklinde alıyorum mucize gibi bir ilaç. Doktorunuza sorun uygun görürse mutlaka deneyin
Hkarya Onzyd ilacını doktoruna söyle, çok ağır mibylnto geçirenlere veriyor içtiğin an geçiyor. Yoksa mide bulamtılarının zirve olduğu haftalarda prilam hikaye en azından 1 ayı ondzyd ile geçirirsen sonra prilamla devam edersin
Yazmelegi_ Yakuttmerve prilam kullanıyorum sabah kahvaltıdan sonra 1 öğleden sonra 1 yatarken de 2 tane içiyorum öyle demişti doktorum faydasını da gördüm
Lacum Her gece düzenli 2 adet prilam. Gün içinde ani bulantı için metpamid. Bir de her hafta serumla zofran alıyorum. Serum alınca yemek yiyebiliyorum yoksa beslenemiyorum. Bu hafta 12. Haftaya girdim. Şükür eskiye göre azaldı bulantılar
Nurdanb Yakuttmerve acıkmadan az az yemeye çalışın sabahlari özellikle. Simit ayran denediniz mi bana iyi geliyordu. Kasar tost yapin sicak erisin yag surmeyin kuru yiyin o iyi gelebilir. Patates haşlayıp az tuz limon yine yağsız. Ben arada vejeteryan pizza yedim ama kendim evde yapiyordum zaten sucuk vs.yasak. yufka pişirip yiyin mesela icine peynir atip yağsız filan. Bende su icerken bile yudum yudum icerdim bulantidan ama az az da olsa yemeniz gerek acken 3kati daha cok bulaniyor. Ayva havuç salatalık da iyi gelir. Ben cubuk kraker yiyemedim pek onun kokusu da hoşuma gitmiyordu. Merak etmeyin geciyor 18hafta sürdü benimde cok zor gecti ama geciyor suan bakıyorum ds sanki hic olmadı o bulantılar 😊
Baharbade10 Yakuttmerve merhaba ben 5 buçuk ay çok şiddetli kustum kilo kaybı yaşadım, serumlarla zofer adında bi ilaçla atlattım , gece gündüz limon sıkıp içiyordum ,bide sade soda ( sarıkız )