1prensannesiiiii Malum acımız büyük kendi ailem başta olmak üzere herkes için çok üzgünüm dün gece yarısına kadar kendimi tutamadım çok ağladım bugün bütün gün bebeğim hiç hareket etmedi hala ayni korkmalı miyim kızlar etkilenmiş mıdır normal midir yoksa
imos4343 1prensannesiiiii Normaldir bizde 30+5 iz kafasına göre bir gün çok hareketli bir gün sakin bu haftalarda normal korkma😊
Sellmaseellma 1prensannesiiiii 33 teyim bugün aynını yaşadım doktora gittim hem sırt dönmüş hem uyku modunda hiçmi akşama kadar hareket etmez dedim etmiyomuş uyuyolarmış biraz yürüyünce hareket edince akşam üstü hareketlendi benimki k
bendiyebiriii 1prensannesiiiii bırakın böyle bir olay karşısında hareketsizliği ben saçmasapan bir şeye üzülsem, heyecanlansam bile hareket etmiyor. Korkmayın iyidir inşallah.♥️ sizin duygularınızı yaşıyor bebeğiniz de☘️
elifinbeybisi 1prensannesiiiii 36 haftayi geride biraktim ben. Gunduz neredeyse hareket etmiyor denilebilir benimki de. Ama gece sirtimi geriye dogru bi yaslayayim basliyor harekete. Bir de ozellikle hareket etmesini istedigim zaman sagdan soldan biraz bastiriyorum karnima uyuyorsa uyaniyor sanirim. Sabahlari uyandigimda ozellikle korktugum icin dürtüyorum ki hareket etsin yasadigini bileyim.
Yagmurrr98 1prensannesiiiii Hiç hareket etmemesi normal değil canım en azından bı iki kere tepki vermesi gerekiyor dürt karnını
1prensannesiiiii Yagmurrr98 Bugün hareket etti çok şükür kuzum bı saat önce falan yoksa korkmaya başladım yarın gidecektim doktora