Merhaba arkadaşlar, en yakın arkadaşımla aramızda sadece 8 gun var. Kendisi çok istekli olmadığı için ben yazayım dedim. Arkadasimin 2. Bebegiydi. İlk kızı 3 yaşında normal doğum olmuştu onda 12 saat sancı çekmişti. Şimdide sabah suyu geldi önce sonrasında Medipol bahcelievlere gittik. Seymin hoca takipliyiz ikimizde. Saolsun hoca izinli olduğu halde doğuma geldi. Sancı odası ve kalacak odalarımız ayrı. Sancı odası cok geniş ve duşu var. Bu cok güzel. Cunku içeride ruhun darlanmiyor. Hafız bi kuzenimin tavsiyesi ile. Meryem ana otu almıştım ben. Annesi sancı odasındaydi ben girmedim yakın bi zaman olduğu için etkilenmek istemedim. Birde zaten 2 kişi alıyorlarmış sancı odasına. Neyse meryem ana otunu götürdüğüm de 1 2 cm açıklık vardı. Saat 13.30 civariydi. Ona suya koyup meryem suresini okumamızi tavsiye ettiler. Tam 18de hersey bitmişti. Yaklaşık 4.30 saat normal doğum gerçekleşti. Ben artık baya inanıyorum. InsaAllah bende de böyle olur. Ama arkadaşımı ilk odaya aldıklarında cok bitkindi. Cok zor bir süreç ama şükürler olsun ki bebekte oda çok iyi oldular geceye doğru. Rabbim hepimize böyle güzel doğumlar nasip etsin. Bir tarafta binlerce ölüm olurken bir tarafta rabbim rahmetiyle bizlerin gönlünü ferahlatti. Insallah bu kötü günleri bir daha yaşamayız. Orada ki kardeşlerime rabbim cok daha fazla yardım etsin insaAllah.