123456_ Cinsiyet belirtileriniz nelerdi☺️ eksiden göğüs ucu renginden , karnının şeklinden ya da başka türlü anlarlarmis sizinki tuttu mu
3kuzuAnnesiyim 123456_ 2 kızım var hep eksi tuzlu yemek istedim goguslerım karardı komple ve saclarım cok guzellestı. Hafıf lekelerım oldu. Bı ıkı kustum cok nadır bulantım oldu.ete oluyordum. Gebelıgım cılt renkım degısmedı, goguslerım kararmadı, saclarım berbat.tatlı ıstıorum ve yıyorum. Hıc kusmadım hıc mıdem bulanmadı. Etten tıksındım.ve ayaklarım cok üşüdü ılk 12 hafta. Eger farklıysa cınsıyet dıcem kı belırtıler farklıysa cınsıyette farklı :)
Mervegc 123456_ benim tutmadı sanırım. Miden bulamıyorsa erkek diyolar hiç midem bulunmadı. Cildim bozulmadı. Saçlarım dökülmedi. Tatlıyı da çok yedim. Kızım olacak inşallah
Aysun56 123456_ Ben hep turşu ve ekşi yedim basta kaynanam da hamileliğinin hep öyle olmuş iki oğlan doğurmuş bana da kesin senin de oğlan dedi ama bizimki kız eskilerin dediği gibi ye ekşiyi getir ayşeyi
Rabia04_09 123456_ Ben ilk hamileliğimde oğluma hamileydim karnım top gibiydi göğüs ucumda baya kararmıştı. Şu an kızıma hamileyim karnım yayvan ve göğüs ıcımda kararma yok şu an.
ary9595 3kuzuAnnesiyim benim de kızımda saçlarım çok gürleşmişti bunda dökülüyor ve cansız vitaminlerim de yerinde ama anlamadım bakalım cinsiyetle mi alakalı 😁
Annesininbali_05 3kuzuAnnesiyim bende de öyle oldu tavuk etinden kokusundan midem bulanıyor tiksindim baya ayaklarım çok üşüyor sizin cinsiyet belli mi acaba ben daha öğrenemedim 16 haftalik hamileyim
3kuzuAnnesiyim ary9595 kızlarımda saclarıma hayrandım. Bunda cadıya dondum esım bıraksa kazıtacam berbat bsy oldu. Ilk gunden berı hemde
Betulakarr Mervegc aynısı benimde valla neredeyse hic kusmadim yola gittigimde sadece minik bulantılarım oldu saçlarım uzadı lekelenmedi yüzüm goguslerim de kararmadi öyle kızım olcak. Herkesin farkli bünyesi ya ☺️
Gamze1608 Bütün kız hurafelerim tuttu makas, yüzük. Çok somurtuksun kızın olacak dediler oldu. Hiç kusmadım rahat geçiriyorum. Saçlarım gürleşti. Ve deli gibi ekşi yiyorum özellikle de limon
ygmrtpclr haftama kadar aralıksız kustum saçlarım da cildim de problem olmadı normal de de ekşi sevmezdim hep cikolata jelibon yedim nasipse oglum olacak 🥲
btllsk 123456_ Sürekli tatlı yiyorum karnım sivri göğüs uçlarım karardı saçlarım uzamaya başladı ( hiç uzamaz normalde) Kızım olacak Allah’ın izniyle 😍
Sena00 123456_ kızımda Ekşi tatlı tuzlu hepsinide yedim özellikle ekşi kusmam olmadı bulantım vardı sadece oda hafifti bu gebeliğim de bulantım aşırı oldu kusmayla geçti tatlı yemedim turşu ilk başta taki bulantı başlayana kadar tiksindim şuan bile görünce tuhaf oluyorum yani kısacası bu gebeliğimde herşeyden tiksindim yüzüm sivilce doldu daha cinsiyeti öğrenemedik bu ay sonu gidecez inşllah
ilknurdnc68 Benimde iki kızım var üçüncüye hamileyim daha öğrenmedik cinsiyetini ama üç gebeliğimde birbirinden tamamen farkli kızımda ekşi kusma bulantı vs yogun şekilde varken ikincisinde hiç kusmadım hiç canım bişiler cekmedi hamile oldugumu hiç anlamadım ama bu üçüncü gebeliğğm sürekli bulantı zaten test yapmadan mide bulantımdan anladım hamile oldugumu üç haftadan sonra yogun bir şekilde hissetim suan 11 haftalıgız bakalım herşeyin hayırlısı ama ben bunlra inanmıyorum herkesin ki hep tam tersi cıkmış benimde iki kızımınkide farkliyydi
strong17 İştah, bulantı, karın tipi vs… çok geçersiz şeyler. Ben şu videoyu izleyip teorileri araştırdım. Haftasındaki ultrason görüntülerine baktım ve sonuç şaşmadı :)
Minmini Hiç mide bulantım olmadı, hep tuzlu ekşi yedim. İştahım yok sadece doymak için yiyorum. Sivilcelerim de çok oldu. Hep kız dediler ama oğlum olacak nasipse 🤭🤷🏻♀️
dgnadl 123456_ karnımın şekline göre herkez kız dedi bıçak makas testi yaptık erkek çıktı bi de erkek bebek sürekli solda kız sağda olur dediler ben hep solda hissettim kız bebek güzelliğini alır erkek bebek annenin güzelliğine güzellik katar derler ben baya bi çirkinleştim hamilelikte sonuç oğlum olacak 😂🌸
Seyma25 3kuzuAnnesiyim benimde 18 haftalık benimde bir kızım var şuan 2. Gebeliğim merakla bekliyorum ben bekledikçe o göstermiyor cinsiyeti 🤣 ikimizde detaylıda öğrenicez bu gidişle inşalllah ikimizinde oğluşu olur 🥰
tazeanne_20 Haftadayız hiç bulantım olmadı,ilk zamanlar asla tatlı yiyemedim ki çikolatayı çok severdim. Acı,tuzlu,ekşi yemek istedim sürekli. Görenler cildin güzelleşmeye başlamış dediler ilk zamanlarda ve kızım olacak. Yüzük falı tuttu.