Dilara_1 mother2 şuan ne yaşadığımi anlatsam çoğu kişi inanmaz sabah doktorum aradı bı yanlışlık olmuş olabilir gel diye gittim ultrasonla baktı ve bebeğim duruyo kalbi atıyor makine bozulmuş kan Makinesi şikayet ettik firmayi ama ne yaşadığımi gelin bana bı sorun sabah olmadı bugün ama bebeğim duruyormus hala 😭😭😭
Bsra2888 Oznur_ece65 6+5 de duydum bir hafta sonra gel dedi cuma yada pazartesi günü tekrardan gidicem inşallah
Babyykmz Oznur_ece65 mide bulantisi olan kisilere doktor bebeginizin saglikli oldugunu gosterir demis o yuzden endiselenme. Bir arkadasimin 8. Aya kadar filan devam etti bulantisi en sonunda eczanede bir bileklik varmis ondan almislar bulantiyi gecriyormus aklinda bulunsun. Once doktoruna bulanti icin ilac yazdir eger yinede gecmezse bakarsin
siyahinciii Uygulamaya göre 9+4 ultrasona göre 8+4 mide bulantısı tansiyon düşüklüğü devam ediyoruz bakalım
mother2 Dilara_1 oyy kuzum yaaa cok sevindim senin adina ya cok mutku oldum insallah brnim ki de tekrar olur
pembemor25 Dilara_1 ayyy mucize gerçekten nasıl olabilir Allah korusun bebeğinize bişey olmamış çok çok mutlu oldum şimdi iyi misiniz
Dilara_1 mother2 artık dualarimdasin kuzum o acıyı dün yaşadım bugün kalbini dinledim en ufak bi hastane yanlısı en kotu geceyi yaşattı bana
mother2 Dilara_1 c o k kotuydu ama bir evladim var cok sukur ama 2 ay sonra tekrar devam edicem tedaviye
Dilara_1 mother2 dün gece tekrar anladım evladın ne olduğunu 5 sene uğraştım bunun için ilk defa gebe kaldım bunda da böyle bı şey yaşayınca dünyam başıma yıkıldı bugünde dünyanın en mutlu insaniyim
athll kızlar benimde 7+2 bi hafta yanma ve kaşıntı yoksa diğer hafta oluyor kültürde verdim idrarda geçen haftalarda ama bu sefer gitmedim doktora artık bıktım bu kaşıntıdan 2-3 gündür de akıntım oluyor sizce normal mi doktor randevuma 1 hafta var daha
Dilara_1 mother2 yatıyorum kuzum zaten gerekirse de 9 ay yatarım yani ayiplayan ayiplasin gelip evimi yadirgayacak olan da gelmesin o kafadayim şuan gelen acmi mutfağım orda ne isterse pişirip yiyebilir kimseye hizmet edecek halde değilim bebeğimi bı alayım hayirlisiyla