Kubrabsyg45 cansualisa evet şimdi baktım bir bayann atmış kendimde favori eklemiştim o tarz bakıcam artk 🥰🎈
Tbayram Kubrabsyg45 tüylü olanları yeni aldım, diğeri vardı hastanede duşta kullanırım diye ikisini de götüreceğim yanımda
mercimekkoftesi1 Tbayram bende alttakinin siyahını almıştım ilk doğumumda, inanılmaz rahat ettim. Polaristen almıştım. Üstüde genişleyip küçüldüğü için şişen ayaklara çok iyi oluyor.
Tbayram mercimekkoftesi1 Evet ayarlanabiliyor olması çok kullanışlı ayağımı çatlatmıştım yazın giymem gerektiğinde kontrole vs giderken hep bu terlikleri kullanmıştım.
TTtutku Pengu orjinal değil ama içi geniş olduğu için taraklı ayaklar yada şişmiş ayaklara çok iyi benimkinin içinde masaj tabanı var bide yani özetle içi full geniş olduğu için ayaklar rahat oluyo
Tbayram Pengu Evet izlediğim videolarda duşta kullanılabilecek terlik koymamız gerektiğini söylediler.
Azra41 Kubrabsyg45 hemsirelerin giydiği terliklerden kullandım gayette rahattım 🥰 süslü puslu terliğimde vardı ama onu ayağıma sokana kadar ohoo hiç gerek yok rahatlık daha önemli benim icin
Kubrabsyg45 esraakpinar bende yarım saat önce krem rengini sipariş vermiş bulundum 🌝 inşallah bende memnun kalırım