Milen7 Son adet tarihime göre 4 haftalık gebeyim, 3 gündür ağrı ile birlikte gelen kahve rengi lekelenmem var doktora gittim fakat kese gözükmediği için birşey söyleyemiyorlar. Aranızda bu durumu yaşayan varmı
SAE Milen7 merhaba aynı şeyi yaşadım lekelenmeyle hamile olduğumu öğrendim. 5haftalıkken kese gözüktü bebek gözükmedi 6 hafta haftalık Ken bebeği gördü düşük riskim çıktı. Dikkatli olun 6 haftadan sonra bebek ve kalp atışı duyuluyor genelde
sedasalman Milen7 aynı durumu bende yaşadım kanamanı sürekli kontrol et ve sancın var mı o da önemli bence doktora gözük ve progestan kullanmaya başla. Ben de kahverengi lekeyle gittim hap vermedi kanamam arttı ve kırmızıya döndü şuan düşük yaşıyorsun dediler ama hala kesem duruyor belli değil durumum ihmal etmeyin doktor vermese bile siz doktora ilaç yazdırın ❤️
Milen7 SAE lekeyle birlikte ağrı da oluyor muydu ? Bende önce ağrı vuruyor sonra kahverengi leke geliyor az miktarda.
Milen7 Tgcgkhn ilk lekelenme olduğu gün betam yükselmişti pazartesi 50 olan beta cuma yani dün 484 çıktı doktor iyi dedi ama lekelenmem devam ediyor
Milen7 sedasalman perşembe günü ilk leke geldi cuma günü doktora gittim betaya bakalım dedi baktı, iyi çıkmış çarşamba gel dedi ama sürecin devamıyla ilgili hiçbirşey söylemedi benim de boş anıma denk geldi sormadım. Lekelenme devam ediyor ama haftasonuna denk geldiğim için doktor yok şuan ancak pazartesiye kaldım ..
sedasalman Milen7 her doktor farklı söyledi biri 1 hafta geç döllenmişsin dedi 6+6 da gitmiştim başka doktor kese gelişmemiş düşük yapıyorsun dedi