ebrusngl Kızlar 14 haftalık hamileyim eşim Kahramanmaraş’a yardım tırı götürdü bende annemlerde kalıyorum bu akşam babamlarla eve giderken babam arabada kasisi görmedi ve biraz sert geçti kasisten bişey olurmu gerçekten çok korkuyorum 😥😥😥
Merrose ebrusngl korkmayın. Rabbim oldurmadığı sürece hiç bir şey olmaz. Güzel düşünün güzel devam etsin hamilelik süreciniz inşallah
funnymummy ebrusngl Allah’ın izniyle olmaz cnaım ben kendim öğrenmeye çalışıyorum genelede her akşam öyle geçiyorum 😂
Canannnn15 ebrusngl Aboww hamileliğimin başından beri kaç kere kasiten çukurdan geçtik çok sarsıntılı yollardan gittik Allah ım korur onları inşallah korkma 🥰
ebrusngl Merrose amin inşallah gerçekten o an çok korktum bişey olacak diye elim ayağım boşaldı bide Rabbim korusun inşallah bebeklerimizi
KumsAlyaa Merrose benim eşimim sürdüğü arabayı görsen canım düşmediğimiz çukur sert geçmediğimiz atlatma yoktur yani o yüzden hiç takılma Rabbime emanet ve eminim benim kadar arabada sarsılan yoktur o derece
ebrusngl Tiiffany babamda görmedi bi anlık oldu zaten yavaş kullanıyordu durumumu bildiği için ama o anlık görmedi kasisi
ebrusngl funnymummy ah o an gerçekten aklım çıktı canım eşim hep dikkatli kullanır babam birden öyle geçince ister istemez panik yaptım annelik duygusu işte 😊
ebrusngl Canannnn15 inşallah canım işte annelik duygusu her an ona bişey olacakmış gibi insanın aklı çıkıyor Rabbim korusun inşallah 🤲🥰