Nesnes28 SaHil_Hayat teşekkür ederim. Cayırovaya gidiyorum genelde hiç medicale gidip fiyat sormadım birde bu ücretin icinde oda süsleme fotoğrafçı gibi şeyler varmı? Sizin ne zaman doğum hayırlısıyla 🥰
SaHil_Hayat Nesnes28 doğuma var daha mayısta Sibel hanım Çayırova ya gidiyor diye gebzeye gitmedim hastaneye daha aradım müşteri hizmetleriyle görüşüp fiyat aldım Sibel hanıma sorduğum da doğum paketlerini hastaneyle görüşün içlerinde tam ne var bilmiyorum dedi şimdi eşim gelsin 1 hafta sonra gidecez konuşmaya
Nesnes28 SaHil_Hayat sağlıkla alın kucağınıza inşallah. Benimde kısmetse haziranda olacak. Detaylı öğrendiğinizde burdanda paylaşırmısınız 🥰
Egeeed Ben de Merkez Prime Hastanesi Burcu Çetinkaya’ya gidiyorum. Şuan ikinci hamileliğim, ilk hamileliğimde de ona gitmiştim ve çok memnunum. 😊
YagmurAnnesi Simayy1 ben 2 doğumumu da Farabide yaptım yine orada yapacağım Allah izin verirse 🙏🏻 Normal doğumdu zaten ebelerden de çok memnun kalmıştım o yüzden ben devlete devam ☺️
Simayy1 YagmurAnnesi sağlıkla alalım inşallah 🤲🏻bende normal doğumu devlette istiyorum ama ilgilenmiyorlar felan diyorlar ilk gebeliğim korkuyorum o yüzden
Zeynebinannesi YagmurAnnesi merhabalar farabi de doktor tavsiyeniz neydi acaba ben ilk dogumumu istanbulda özelde yaptım 3.dogumum burda olacak Allah nasip ederse doktor arıyorum ama farabiyi çok oneriyorlar
Duygu1995 YagmurAnnesi ya çok sevindim bende farabide yapmayı düşünüyorum ve ilk gebeliğim. Çok heyecanlıyım. Hastane nasıldı doğum hane ebeler hemşireler çok merak ediyorum ilk doğumum guzel izler kalsın istiyorum
Sibelmsrf YagmurAnnesi Merhaba doktor öneriniz var mı acaba Farabi hastanesi için doğum yapmış olduğunuz doktor kim
YagmurAnnesi Simayy1 şans işi mi bilmiyorum ama burada Farabiyi genelde övüyorlar. Tercih meselesi tabiki☺️
_tuuggcce_ 1melekannesiii nasıl ayriyetten muayene ücreti alıyor acaba? Danışmada ücret ödedikten sonra birde aynı ücreti burcu hanıma mı veriyoruz?
1melekannesiii _tuuggcce_ Hayır özel sağlık sigortanız varsa 15tl ödüyorsunuz burcu hanım dışındaki doktorlara fakat özel sigortanda olsa burcu hanıma 600küsür TL ödüyorsunuz anlaşması o şekildeymiş doktor hanımın
_tuuggcce_ 1melekannesiii benim sağlık sigortam yok. Ama her şekilde öyle ödeyeceğim o zaman o anlama geliyo. Teşekkür ederim. Bu yönden kötüymüş ama yani
1melekannesiii _tuuggcce_ Ben bir sefer gittim zaten ondada vermemişti bülent bey vermişti ilk günden
Emine_pektas01 _tuuggcce_ medikal Sibel mutluya gidiyorum herkes çok memnun bende ona gittim bende memnun kaldım canım
kayseres Zeynebinannesi Bende Farabiye gidiyorum doktorum Mehmet Özgür Gelen çok samimi iyi bir doktor tavsiye ederim .
YagmurAnnesi Zeynebinannesi Murat Mengüllüoğluna gidiyorum. Önceki hamileliğimde de ona gitmiştim. 2 dk bakıp bırakmıyor. İnceliyor yani bilgili de.. Gülçin Hanımı da övüyorlar ama ben doktorumdan memnun olduğum için hiç değiştirmedim. Hangisini tercih etmek isterseniz ☺️