Bebeask 10+6 günlük hamileyim. Geçen hafta kanamam olmuştu cumartesi günü. Kanama düşük riski belirtisidir dedi acil de doktor. Iğne progestan folik asit verdi.pazartesi de rapor verecekti işe gitmeyim diye ama deprem oldu maalesef. Bu ilaç kaç gün kullanılıyor bilgisi olan var mi
Rwerdst Bebeask 16. Haftadayım hala kullanıyorum 😂 bir çok kez kanamadan hastanede yattım bazen de müşhadede kaldım 🫤 bence aksatma ☺️
funnymummy Bebeask bu kişinin durumuna göre değişir canım doktorun karar verir senin durumuna göre en yakın zamanda iletişime geçip ona göre hareket etmelisin
Slaedz Bebeask bilmiyorum 9. Haftamda kanamam oldu başladım tam bırakcak zaman daha şık yoğun kanamam olunca 23. Haftaya kadar kullandırdılar progestanı
Esoo0698 Bebeask Evet 5 haftalıkken rahim ağzında yara olmuş kanamam olmuştu bebekte risk yoktu ama önlem için kullan dedi doktorum
afyonluanne03 Benimde 7. Haftamda lekelenmem olmustu 2_3 hafta o zaman kullandim progestanı , sonra bir de 16. Haftamda kanamam oldu bebeğim aşağıya inmiş 7 gündür kullaniyorum doktor 10 gün kullan kanaman olmazsa bırak dedi
Surprizzz2022 Ben en baştan beri kullanıyorum progestan büyük ihtimal doğuma kadar da kullanacağım.kanamam Düşük tehlikem oldu. Birde oğlum 35 haftalık erken doğduğu için erken doğumu önlemek amaçlı doktorum kullanacaksın dedi bu hamilelikte.
canss_96 Merhaba ben şuan için hamile değilim fakat doktorum progestan 200 verdi fitil olarak sizdede kullanırken akıntınız oldumu beyaz beyaz ve yoğun açıkcası ben çok tedirgin oldum
Rwerdst canss_96 fitil olarak alırsan akar sıkıntı değil. Fitil dışarı çıkıyo. O yüzden kullandıktan 30 dk sonra ayağa kalkmamaya çalış. Fitil alırken günlük ped kullanabilirsin veya hap olarak alabilirsin. Ağızdan aldığında yan etkisi biraz fazla oluyor o kadar.
Bebeask canss_96 oluyor alttan kullanınca sanki geri çıkıyormuş gibi hissediyorum. Yutuncada mahvediyor beni uyku halsizlik baş dönmesi
prematureanne02 Benimde 5. Haftada bi iki damla kahverengi lekelenmem oldu doktor önlem amaçlı 3 ay kullan dedi. Gündüz vajinadan akşamda ağızdan alıyorum. Aşırı uyku ve sersemlik yaptı bende
gstetik Bebeask 6.haftada kanamam oldu o zaman basladim 34haftalik oldum.bu hafta kesecek progestani doktorum.fitil olarak kullandim surekli
ZeynepAzra_ Bebeask 6. Haftadan 34. Haftaya kadar kullandım ginde 6 tane 3ü fitil 3ü ağızdan olacak şekilde
Bebeask ZeynepAzra_ bana günde 2 dedi doktor o bile ağır geldi. Sersem gibiyim baş dönmesi uýku hali surekli. Sizin nasıl geciyor