Happybabyyyy benim kızım 3 yaşında ela ismi ♥️ karakter olarak kimseye eyvallah etmez her işini bu yaşta kendi yapmaya calisir. Montunu kendi giyip çıkarır ,ayakkanilarini suyunu mutfaktan (erisebilcegi yere koyuyorum) kendi alıp içer . Kendi kendine oyun kurar acayip eğlenceli komik ve aynı zamanda pat diye cebinden lafları çıkaran bir kizdir valla 10 dk düşünürsün bu bunları nerden öğreniyor diye 😁 bana aşırı düşkündür babasini ne kadar çok sevse de ben olmayınca hemen beni arar evde. Ve iştahı yerinde bir cocuktur maşallah herşeyi kendi yer çorbayı bile (ama 8 aylıktan beri blw ile besleniyor bence onun etkisi aşırı fazla) hayvanlardan asla korkmaz köyde babasının köpekleri var gider onları sever doğum yaptıklarinda kucaklar fln . Ama ben hiç kasmadim doğayla iç içe büyüsün istedim hep düştügünde içim çok acısa da kalk kızım birşey yok dedim kendi kalktı çoğu zaman aman üstü batacak aman. Kız çocuğu temiz olsun diye hiç düşünmedim o batırdı ben sabırla temizledim hala da öyle. Yani böyle kendine aşırı güvenen bir çocuğum var çok şükür ❣️