Birmelekbinsukurabbime Arkadaşlar devit 3 damlam içmeyi unutulursa birşey olur mu ben bugün unuttum az önce içtim ama bugünü unuttuğumu anlayınca tedirgin oldum dün kullandığımı hatırlıyorum ama ondan önceki günü hatırlamıyorum
ellmas Birmelekbinsukurabbime merhaba bende devit 3 damlasını kullanmayı unutuyorum ve zor geliyor ☺ doktoruma geçen hafta kontrole gittiğimde sordum hap istedim olmaz ağır gelir hamilelere en iyisi damla dedi. Kullanımına da saat fark etmez bir kaşık yoğurta damlat kullan dedi bende artık akşam yemeğinde yada yatarken kullanıyorum. Yada sabah kahvaltıda ekmeğine damlat bir süre sonra zaten alışkanlık olur unuttum diye üzülme boşuna canım 🌸
Sellmaseellma Birmelekbinsukurabbime evet ya geçen kek yapıyorum fırında pişiyor aklımda bişey var ama ne aynı zamanda ocakta çorba karıştırıyorum eşim geldi yanıkmı kokuyo bura dedi allahh dedim keki unutmuşum son anda yakaladım 😂😂
Birmelekbinsukurabbime Sadiyes bende kahvaltı da kullanıyordum bugün nasıl unuttum anlamadım sonra acaba diğer günler de mi unuttum diye tedirgin oldum
Sellmaseellma Sadiyes bende kahvaltı yaparken tam karşımda duruyor her kahvaltı öncesi unutmadan içeyim diyorum unutuyorum nasıl beceriyosam 😂😂
Sellmaseellma Birmelekbinsukurabbime o yüzden evde teksem bişey yapmamaya çalışıyorum veya alarm kuruyorum yoksa yangın çıkıcak 😁