Eylulun_annesiii Kızlar e bebekte beşik için bebek yatakları var ya bu yarı ortopedik yaylı olan yataklar kullanan var mı? Sanki yayları elime geliyor gibi. Fiyatı da 499 599 gibi olan. Ya da kullandığınız marka nedir memnun olduğunuz yaylı yataklar?
Pembesarelle2 Eylulun_annesiii Yataş twiny alacağım ben Yatağın bir tarafı 0-2 yaşa, diğer tarafı ise 3-6 yaşa özel tasarlanmıştır.
1Gunes Eylulun_annesiii kuzum bebek için yaylı yatak önerilmiyor omurilik gelişimi acısından. Doktorunuza da sormanızda fayda var . Ben yataş twiny aldım bi tarafı 0/2 yaş için kullanıma uygun bi tarafı 3/6 yaş için.
Eylulun_annesiii Pembesarelle2 9cm çok ince değil mi benim beşik karyola tipi 70×130 ölçüsü yatak. İçinde çok boş kalmaz mı bilemedim. Sanki park yatak için daha uygun gibi geldi
Eylulun_annesiii 1Gunes 9cm çok ince değil mi benim beşik karyola tipi 70×130 ölçüsü yatak. İçinde çok boş kalmaz mı bilemedim. Sanki park yatak için daha uygun gibi geldi. Doktoruma hiç sormadım sorayım Bi tabi yataş yaylı model de baktım ama 2bin falan diyor
1Gunes Eylulun_annesiii yani kuzum araştırmanda fayda var ama bebek için ideal olan klasik sünger yani .