Nezosikra minikumutlar ben gördüm canım ikinci çizgiyi hayırlı olsun inşallah sağlıklı güzel bi şekilde ilerler gebeliğin sag salim kucağına alırsın
sedasalman minikumutlar bende Rabbime bıraktım Rabbim herkese halkında hayırlı olanı nasip etsin sağlıkla sıhhatle herkes kucağına alsın inşallah
sedasalman minikumutlar bu sefer bende göremedim kuzum kan ver şüphen gitsin kafandan ya da bir kaç gün sonra erken gebelik testiyle dene istersen ama kan testiyle direk netleştirirsin
Betbet98 minikumutlar ay unuttum normalde gecikmen oluyor muydu senin sorduklarımı unutuyorum. Bir daha tedt yapsana aşko
minikumutlar Betbet98 kuzum ben pkoluyum ama zaten yumurtlama gördüm mantiken 14 15 gün olmak lazım yumurtlama grömesem tamam diycem
minikumutlar Betbet98 canım bugün çok az kahverengi kan geldi sbahtan beri sökülmedim henüz az az geliyor ama bilemedim bu ayda olmadı sanırım
Nermin_n minikumutlar Bende bu testten yapmışdım adetten 8 gün önce silik çizgi çıkmıştı..3 gün sonra denedim onda daha belirgin olmuştu.Allah sanada hayırlısını nasip etsin 🙏🙏