ozley ArzuAltuntepe68 Gebeliğin başından itibaren 3 ay kullanılıyor. Hatta planlı gebelikse öncesinde de 3 ay kullandırtıyor doktorlar.
Sevddos ArzuAltuntepe68 ilk haftasından itibaren kullanılmaya başlanmalı çünkü ben öğrenir öğrenmez doktor direk folik asit yazdı
Sevgi56 ArzuAltuntepe68 öğrendiğin günden itibaren içebilirsin, doktorum 12. Haftaya kadar devam etmemi önerdi.
Nevaninannesi ArzuAltuntepe68 ben ocean mummy kullanıyorum. En başından beri. İçerisinde folik asit de var . Gebeliğin sonuna kadar kullanacakmışım
Mervetnl ozley benim planlıydı hatta tüp bebekti ama ben kullanmadım öncesinde 🤷🏻♀️ Transfer gününde başladım içmeye 😌
ArzuAltuntepe68 Sevddos 5 haftalık hamileyim yeni öğrendim gebeliğimi. Problem olmaz değil mi pazartesiden itibaren kullanmaya başlasam. Kadın doğuma gideceğim ilaç için
ArzuAltuntepe68 Sevddos 5 haftalık hamileyim yeni öğrendim gebeliğimi. Problem olmaz değil mi pazartesiden itibaren kullanmaya başlasam
Sevddos ArzuAltuntepe68 hayır olmaz doktor sana direk yazıyo zaten sen başla gittiğin zaman da kullandığını belirt bana diofol vermişti onu kullanıyorum ben hala
Yazmelegi_ ArzuAltuntepe68 öğrenir öğrenmez doktora gittim direk başladık 14. Haftaya girmek üzereyim farklı bir ilaca geçiş yapcaz
Huzurum11 ArzuAltuntepe68 gebelikten önce 3 ay folidace kullandım. Gebelikten sonra vinalac yazdı doktorum