zeyzey_06 Merhaba arkadaşlar progestan başladım 17. Haftadayız doktor vajinal yoldan almamı istedi oral yoldan alanınız varmıı
Tcher123 zeyzey_06 ben de vajinal yolla kullandım canım oral şekilde alınca Çok fazla bulantı ve baş dönmesi yapıyormuş
Pdrciannee zeyzey_06 ben 8aydır ağızdan alıyorum, ilk birkaç gün sersemlik yaptı sonra bünye alıştı bi sıkıntı olmadı
Azra41 zeyzey_06 ben ağızdan aldım beni kötu etti sonra alttan altım fiitil gibi doktorum fitilin daha etkili olduğunu söylemişti yatmayan yarım saat önce koyun ve kalkmayin
Gercekgulbahar zeyzey_06 başından beri kullanıyorum fitil şeklinde 24 haftalıgım halen devam ne zamana kadar kullanılıyor ki ?
Ecem95 zeyzey_06 10 haftadır kullanıyorum sabah aksam vajinal gece yatmadan yarım saat önce ağızdan alıyorum.
busragil zeyzey_06 ben de 22 haftadayim, 2 gundur vajinal alıyorum. Oral kullanimda yan etkileri baya buyukmus:( Cok stres yaptim gundemden oturu, doktor rapor yazdi, ozellikle yatarak istirahat ve progestan hap.
Rwerdst zeyzey_06 16. Haftadayım canım ben hamile kaldım kalalı kullanıyorum🥲 fitil ben genel olarak kullanamıyorum. 10 kere falan fitil aldım ama fitil olarak kullanmayı sevmiyorum. O yüzden oral alıyorum başta biraz fazla etkiliyordu ama şuan genel olarak baktığımda içtiğim zaman baş dönmesi ve uyku yapıyor. Uyumama sebep olduğu için iyi oluyo 😂😂 ama kişiden kişiye değişir canım. Fitil daha etkili diyor doktorlar ☺️
esmaa_umitt Kızlar bende bugün şiddetli kasık ağrısıyla acile gittim acile gelen kadın doğum doktoru fitil olarak kullanmami söyledi ama bebekte ve kalp atışlarında herhangi bir problem yok dedi kanamam da yok ne kadar süre kullanmalıyım ki ben acil doktoruna sormak da aklıma gelmedi o an kıvranmaktan haberlerden falan stres yaptım ondan kaynaklı sanırım
zeyzey_06 NisanCD benim de kanamam olduğu için başladı doktor bir de iğne başladı kalp atışları şükür iyiydi duyduk sizde endişe yapmayın geçer inşallah