Minigim_23 Kızlar düşükk nasıl anlaşılır karnıma tekme atıldı afedersiniz şeyim ağrıyor ve akıntım var kan filan yok belim ve yanlarım ağrıyor korkuyorum
Minigim_23 Ecemsuakpolat_ Pazarts kontrolüm var eşim deprem bölgesinde çalışmaya gitti o yüzden kayınvalidem gildeyim götürcek kimse yok
Minigim_23 BBuseY Daha yeni 10.haftalık gebeyim elti diye bişey var yılan onla tartıştık hamile oldugumu bile bile karnıma tekme attı özellikle karnıma vuruyordu
Ecemsuakpolat_ Minigim_23 allahım ya şuan o kadar sinirlendim ki o yılan eltine nasıl bir vicdansızlık bu saçından tutup yerde sürümek lazım onu
BBuseY Minigim_23 aaaa tövbe niye karnınıza vurdu be hamile kadına vurulur mu 🙄 siz yine de her ihtimale karşı doktora görünün canım haftanız daha yeni
Senemsu Minigim_23 bence gerekirse ambulans çağır yine de git asla normal değil tekme atmak ne demek inşallah bir şey yoktur ama şüpheye düşme git bence
Gizmih Minigim_23 yavrularımız allaha emanet ama sen yine de git kanama alanı oluşmuş mu falan bi baksın kuzum