Nese20 İyi akşamlar herkese, gebelikte sıcak suyla duş almanın sakıncası var gibi şeyler duydum doğru mu
Hsb34 Nese20 evet tansiyona etkisi olabilir buhardan dolayı, önerilmiyor birde ayakta veya oturarak iyi değil diye biliyorum ama hangisi emin değilim. Kısa tutmaya çalışın duş vs
Pinkgold Nese20 ılık suyla duş almaya çalışın buhar olmaması gerek kapıyı açık tutun oturarak duş alıyorum o daha iyi geliyor bana ayakta alamıyorum
TTtutku Nese20 ben sürekli sıcak suyla duş alıyorum ama başımı değil vücudumu oda kese için kese yaparken de buhar gidiyor zaten ve oturarak duş alıyorum saçlarımı yıkarken ayağa kalkıyorum sadece tansiyon için duş sırasında arada ayakları soğuk suya tutabilirsiniz veya duşa kabin kapısını açabilirsiniz yada duşa kabının üst kısmı genelde tavana yapışık değilse oda problem olmaz diye düşünüyorum
Sevilayms Nese20 Tansiyon dışında , kasları gevşetici etkiye sebep olabılecegınden erken dogum riski olusturabıleceğini söyledi doktorum, kısa tutmakta ve cok sıcak su kullanmamakta fayda var
Nese20 Söyledikleriniz de mantıklı fakat tansiyon sebebiyle değil düşüğe neden olabilir gibi şeyler söylediler ilk 3 ay için
Melekavsr Nese20 17+3 haftalık gebeyim yazın bile kaynara yakın suyla ve ayakta duş alıyorum sadece karın bölgesine çok fazla sıcak su tutma yeter.
Btlabk Ilık dus alınmalı ilk 3 ay düşük riski oluyor son 3 ay erken dogum oluyor diye biliyorum cok kaynar almayın bebekte hisseder rahatsız olurmus ilerleyen aylarda
Azra41 Melekavsr ben bayılırım sıcak suya bende hep sıcak suyla aldım duş hemde ayakta hiç de birşey olmadı şükür 🤲