Arkadaşlar ben medikalpark kocaeli hastanesinde takipliydim. 27+4 olduk bugüne kadar gidip doğum fiyatlarını sorduğumda direk söylüyorlardı doktorum funda hanımdı onun ücreti 13500₺’miş öyle söylemişlerdi sorun yoktu ama önceki gün gidip tekrar sordum değişiklik varmı diye, oradaki görevli bana ilk defa özel sigortam olup olmadığını sordu. Var deyince o zaman buradaki fiyatlar geçerli değil deyip başka odaya yönlendirdi. Gittiğim odada hangi sigortam olduğunu söyledim acıbademdi benimki. Acıbademin bizimle anlaşmalı olduğu normal doğum ücreti 32bin₺, sezeryan için anlaşma fiyatımız 12.500₺ dediler. Şok geçirdim resmen böyle şey mi olur ya. Bu kadar haftadan sonra hastane değiştirmek zorunda kaldım ve konak hastanesine geçtim orada böyle bişey yok normalde fiyat neyse özel sigortalıya da aynısı geçerliymiş. Bu sigortayı bunlar bize kazık atsın diye yapıyoruz sanki yazık gerçekten. Benim gibi sıkıntıya girmeyin aklınızda olsun tedbirinizi alın diye yazdım biraz uzun oldu kusura bakmayın..