Sadiye123 19+3 haftalığım arkadaşlar 10 gündür hareketlerini hissetmeye başladım ilk zamanlar günde bir oluyordu.son günlerde gün içinde de hissetmeye başladım ama 2 gündür hissedemiyorum ilk zamanlar diye mi böyle yoksa hergün düzenli hissetmeli miyim çikolata da yiyorum dünden beri
Cansuercan Sadiye123 bebek hareketleri 30dan sonra sayilmaya baslanirr canim bazilari 19.haftada henuz hissetmemid bile olabiliyo 😊
Burcu35 Sadiye123 canım su içip sırt üstü yatıp bekle istersen olmazsa sağlık ocağına gidip kalbini dinle için rahat etsin hem tedbiri eldende bırakmamış olursun😊
Gokce92 Dogrusu ben duzenli olarak 24 ten sonra hissetmeye basladim. Ondan once pit pit boyle hareket gibi bile degildi. Normal yani boyle olmasi. Ama yine de doktorunuza mesaj atin. Iciniz rahat eder
Merve201119 Sadiye123 canım daha bebeğin ufak her hareketi öyle çok güçlü değil o hareket ediyordur ama sen hissedemiyorsundur boşuna telaş etme😊
minik18 Canım telaş yapma çok normal hareketleri düzensiz daha 24.haftadan sonra netleşiyor o korkuyla bm kendimi acile atmıştım meğersem hareket ediyormuş ama hissetmiyormusum😊😊