Hilal2 Kyy01 evet yaptı ölüyorum sandım bi ara bıraktım sadece d-calefor ve imom omega 3 kullanıyorum
1asel-duru Kaç haftalıktan beri kullanıyorsunuz decaviti sağlık ocağında 20 haftadan sonra veriyoruz dediler bana da ben sadece vitamin hapı içiyorum
leylaninpembemontu Kyy01 1asel-duru bana ikili test sonrası perinatoloji doktoru reçeteme yazmıştı ama kadın doğum doktorum balık yağlı multivitamin kullanmayı önerdi. Elenatal 2 kullanıyorum bulantı vs de olmuyor
Aysenurkacarr123 Haftadayım gece yatacagjmda ıcıyorum bulantı olmaması ıcın hamılelıgımın başından berı kullanıyorum doguma kadar kullanıcaz dedı doktorum
2105 Kyy01 maalesef ben o hapı ağzıma attığım anda kusmaya koşuyodum ve şu an hiçbir ilaç içemiyorum ilaçlardan tiksindim zaten mide bulantım vardı. Kişisel tercih tabii ama ben hiçbir ilaç kullanmıyorum prilam hariç
TugSozTan 15.haftada kullanma başladım. Şimdi 19 haftalık olduk benim normal kusma bulantı devam ettiği için ilacın mide bulantısı yapıp yapmadığından emin değilim
1asel-duru Bende kullanıyorum ilk haftalarda folik asit ve balık yağı kullandım şimdi 16 haftalık oldu yeni bir vitamin başladım 180 TL ye aldım reçete geçmiyor
Denizegeabioluyor Kokusu ve agizda bıraktıgı tat berbat ve cok buyuk bi hap yutarken zorlaniyorum ve midem bulaniyo kac kere yutmaya calisirken kustum ama mecbur iciyorum 😑