Hilalina 13+4 haftalık gebeyim. 2. Gebeligim 2 gündür hafiften hareket isteyerek gibiyim. İlk gebeligimde 16 18 haftalikken hissettiğimi hatırlıyorum. Sizce bu hafta da hissetmem normal mi? Bebek hareketi mıdır?
piiremsesinannesiii Hilalina ben 28 inci haftamda net hissetim şimdi 29 Dayım çok şükür hissediyorum artık sürekli çok korkuyordum neden hissetmiyorum hala diye ama başladı artık ilk gebeliğim bu arada
Sena00 Hilalina 14+ 4 deyim ikinci gebelik geçen hafta uzandigim zaman pıt pıt üç dört defa kalp gibi attı bidaha da olmadı 😁
Hilalina piiremsesinannesiii 2. Gebelikte daha çabuk hissedersin diyorlardı ama 13 haftalık olunca acaba mi ki diyorum.. Allahim kucağınıza almayı nasip etsin😇
busrabrbr NURVaqif kilom ile alakalı derken nasıl yani ? ☹️ Ben de 59 kiloyum yarın tam 18 hafta oluyor hala hissetmiyorum normal mi yq
NURVaqif busrabrbr karın kasları izin vermiyor bildiğim kadarıyla kilolu ve de ilk hamilelik olunca geç hissedebilirsiniz. Bende aynı 18+0 hala tık yok 🤔 ilk gebelik 70 kq
Hilalina Bende ilk gebeligimde 18 gibi hissetmiştim. Bence normal Dr kontrollerinde bebekte de sıkıntı yoksa kafaya takmaya gerek yok bence
TatyanaG Ben 17+3 üm çok hafif bi his var ama gaz mı mide gurulduyo mu bebek mi emin değilim nasıl ayırt edeceğim ☺️🥹
Rabia04_09 Hilalina benim de ikinci gebeliğim ama genelde bağırsak gaz hareketleri olabiliyor diyorlar. Ben damar atması gibi hissettiğimde 15-16 haftalıktım tam net hareketini 19 da hissettim
Annesininbali_05 16+3 teyiz 1 haftadır uzaninca gidip geliyor sanki hissediyorum galiba hareket ediyor
Annesininbali_05 İlk gebelik daha önce 1 düşüğüm oldu şuan 52 kilodan 47 ye düştüm hiç kilo alamadım ne zman kilo alırım acaba
Suddeee Hilalina benim yarın 17 haftalık olacak 14. Haftada falan başladım hissetmeye net hissediyorum kimisi gazla bebek hareketlerini karıştırıyormuş ilk gebeliğim zayıfım zayıflarda göbek de yağlanma olmadığı için hissediliyormuş