Merhaba arkadaşlar,
Hep burdan okurdum güzel pozitif doğum hikayelerini. Bir gün ben de yazacağım güzel doğum hikayemi diye gün sayarken 6 Şubat’ta yaşanan büyük felakette ben de Hatay da mide yanması ile uğraşırken yakalandım. Belki uzun olabilir yazacaklarım hakkınızı helal edin. 36+4 idik kızımla doktor doğum yakın demişti ben de herşeyini hazırladım beşiğinden çorbına kadar .. Neyse deprem günü doğum için planlama yapacaktık . Deprem oldu binamız çöktü üçüncü katın balkonundan tırmanarak inmek durumunda kaldım ve felaket şehri yerle bir etti tüm hastahaneler yıkıldı. Bebeğimi hissetmiyordum sadece tıp fakültesi acil açmış oraya muayene olmaya gittim fakat tüm hastahane koridorlarında ölülerle doluydu. Acil olmadığım için muayene olamadım. Döndüm kaç gün sokakta kaldık ailemle su yok yiyecek yok yardımlar çok geç geldi yağmur suyunu biriktirip içmeye başladık. Daha sonra beni helikopter ile Mersin’e getirdiler ve sezeryanla doğum yaptım bebeğim yoğun bakım ünitesinde şuan. Yaşadıklarımız için gerçekten kelimeler kifayetsiz kalıyor. Sizlerden ricam kesinlikle yardım istemek değil . Ben sadece kızıma kavuşayım istiyorum. Bunun için sizlerden DUA istiyorum. Belki görenler olmuştur tüm Türkiye ile ben de bebeğimi gördüm habere çıktı Gutnam Elif pamuk mucize mutluluk diye. Hakkınızı helal edin . Rabbim herkese bebeklerine kavuştursun..