Kbrchn Semisko canım ben predictor un yeşil paketli olanını kullandım ilk kullanımda sonuç aldım tavsiye ederim
Haleserkan Semisko canım geçenlerde görmüştüm çok sevindim aynı 4+5 kalbi için 17 aralık allahım sonunu güzel getirsin inşallah 🙏🏻
Haleserkan Semisko canım senin 4hafta 5 gün mü oluyor 4+5 ben baya geriyim bu konuya doğru anladım değil mi 😁
Sarem Semisko ay çok soru sordum kuzu ebru hanım degerlendirme günleriniz için ne dedi. Yani her günü değerlendirdin mi yumurtlamanın
Sarem Semisko yaa kuzum gerçekten mi Rabbim senin yüzünü güldürsün inşallah saglıklı sıhatli huzurlu şekilde yavrunu kucagına alırsın. Banada dua et nolur bende denedim bu ay inşallah tutar 😍😍🤲
Haleserkan Deletedmom344 bende 17 aralık o kadar endişe ediyorum ki inşallah duyarız canım ya sende de var mı kaygı
Haleserkan Deletedmom344 tek temennim canım ya yalnız sürekli ona bir şey olur mu korkusu var hep içimde ☹️
Haleserkan Haleserkan Deletedmom344 İnşallah canım ya gönül kız evlat diyor ama sağlıklı sıhhatli gelsin de
Deletedmom344 Haleserkan Ben de öyleyim ya yürürken bile korkuyorum. Bir de dağa taşa haykırasım geliyor ben hamileyim diye😂😂
Haleserkan Deletedmom344 ben böyle 9 aylık gibi iniyorum eşikleri temizlik zaten eşimde artık ful yatıyorum 😂😂🤣aynen böyle tanımadığım birini oturtup anlat diyor böyle baştan sona
Deletedmom344 Haleserkan Ahahahahah çok tatlısın ya😂😂😂 Benim de temizlik eşimde doğurdu doğuracak gibi keyif yapıyorum.😂
Haleserkan Deletedmom344 Ya çevremdeki insanlar o kadar rahatki böyle kendim gibi birini bulduğuma çok sevindim Suan 🤣🤣 tuvalette bile saatlerce bekliyorum incitmeyim diye 😀 canım birde bir şey soracağım akıntın oluyor mu senin de sarıya dönük
Deletedmom344 Haleserkan Evet yaaaa hiç böyle olamazdım. Valla sürekli çamaşır değiştiriyorum. Normal bir durum ama bence.