Mrsfly Kızlar selam, öncelikle milletimizin başı sağolsun. Benim bikaç gündür çamaşırıma su dökülmüş gibi su gibi berrak kokusuz akıntılarım oluyor ya baya sırılsıklam oluyor, yaşayan var mı? 6+2 yim.
Dilaraa23 Mrsfly Banada oluyor doktorum normal dedi fakat, gidip sizde muayene olmalısınız suyunuza bakılması gerekir
Ulvana Mrsfly bendede çok oldu canım 5 den oldu şimdii 10 dayım hala devam ediyo.can sıkıcı bile olsa o akıntının bu haftalarda faydası varmış.infeksiyayı falan temizliyormuş
Mrsfly Dilaraa23 kaç haftalıksınız? Ben henüz 6+2 yim o yüzden su olabilir mi sorun emin değilim daha dün doktor muayenesindeydim gerçi o an unuttum bundan bahsetmeyi ama ultrasonda bi sorun yok dedi bugünde yazdım kendisine akıntı miktarında artış normal dedi ama yinede bi sorayım dedim yaşayanlar var mı diye.
Mrsfly yenibirannis canım valla hiç buralara giremedim günlerdir içim el vermedi buraya bile bakmak saçma ve anlamaız geldi. İim şükür kuzum sen nasılsın? Evet dün gittim kalp atışını da dinledik sen naptın durumlar nasıl?
yenibirannis Mrsfly ya çok iyi çok sevindim maşallah bizde geçen perşembe keseyi gördük bu hafta bebişi gorcez ins 🤗
yenibirannis Mrsfly yok çok şükür lekelenmem geçti fitile devam sadece kramp sancılarım oluyo ama herkes norml diyo rahim büyüyüp bebek yerlesiyo diyolar 🥲 senin oluyomuydu yada oluyomu cnm bnm
Mrsfly yenibirannis oluyordu canım şurda 3-4 gündür olmuyor ki sanırım benim haftam senden bir hafta felan ileri, çok normal olması. Bende aynı fitil, iğne devam..
Mrsfly Ulvana ay canım evet sürekli ıslaklık kimi diyor amniyon sıvısı kimi diyor o bu, insan tedirgin oluyor, artık bi yere çıkarken yanımda gümlük ped in yanında çamaşır bile taşımaya başladım.
yenibirannis Mrsfly evet tam 1 hafta ilerdesin kuzum bebisi kalp atışını üstten mi gordun alttanmi cnm
Ulvana Mrsfly aynen bende bu hep böyle olacak ara ara azalıcak inşallah sağlıkla alırız bebekleri kucağımıza
Mrsfly yenibirannis yok benim doktorum mecbur olmadıkça alttan bakmıyor, üstten baktı canım hatta ben kalp atışını beklemiyordum bu hafta ama gösterdi
yenibirannis Mrsfly bu perşembe kuzum vlla adet tarihime göre 6+3 olcm duymm lazım dimi ama usg ye göre 5+3