yenibirannis Kizlar 5+3 uz geçen persembe keseyi gördük herşey yolunda şükür bugün belimde ve kasiklarimda kramplar oluyor geçiyor normalmi bu haftalarda bilen yada yaşayan varmı 🙄
atlasinannesi_ yenibirannis yerleşme ağrısı normal canım eğer çok şiddetliyse erkek olabilir bebeğin benim çok şiddetli her gün ağrıyordu hala oluyor oğlum olacak
Sevgi56 yenibirannis bende olmadı ama burda okuduğum kadarıyla yaşayan çok kadın var. Ağrıyla beraber kanaman yoksa normalmiş. Bol su iç ve dinlen, bu dönemler çok önemli.
yenibirannis atlasinannesi_ yani arada siddetleniyi geciyo tekrr basliyo bı sağa bı sola geciyo ya ne güzel rabbim kucağına almayı nasip etsin ins teşekkür ederim 🙏🥲🤗
yenibirannis Sevgi56 dayanilmick gibi değil kanamam yok çok şükür progestan kullanıyorum zaten sürekli dinleniyorum iş vs ypmiyorum teşekkür ederim 🙏😊
atlasinannesi_ yenibirannis Amin canım sen de sağlıcakla kucağına alırsın inşallah ağrın illa ki devamlı oluyordur bu haftalarda çok artınca kramp girince uzan Rabb im Sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin