Mucizemleben
Bu attığın kuranı Kerim sayfalarının hiç birinde istekli sezaryen haramdır diye bir şey yazmıyor.
Attığın diğer sayfalarda da istekli sezaryen haramdır diye yazmıyor. Diğer attığın hadis sayfalarını Diyanette 15.yıldır görevli bir İmam akrabama attım (bende hata varsa senden özür dilemek için)
Oda bana bu sayfada yazan yaratılış yasalarını değiştirmeye kalkacaklar dediği Kadının erkeğe benzemesi Erkeğin Kadına benzemesi demekmiş.
Erkeğin yaratıldığı gibi erkek kalmayıp Rabbimin yarattığını inkar edip Kadına dönmesi imiş.
Bir tane Daha atmışsınız diyor ki , ‘’ Rabbimiz her bir varlığa yaratılış amacını kodlayan sonrada onu işlevine yönlendirendir’’ bunun manası da Rabbimiz her varlığı yarattığında bir amaç uğruna yaratmıştır yani Balığı Denizi temizlemesi ve İnsanlara yemek olması için, Koyun Rabbimize Kurban olması için
Köpek İnsanları ve evini koruması için Gibi,Yarattığı tüm canlıların yaratılış amacını kodlamıştır .
Sonra onu işlevine yönlendirendir dediği bölüm de
Mesela bir köpek denizde yüzmez bir balık evi korumaz bir koyun kalkıp işe gitmez Rabbimiz bu şekilde düzen kurup yarattığı her canlıyı ne için yarattıysa o işleve(görev) yönlendirir.
Attığınız tüm şeylere cevap verdim şimdi ben size bir kaç ayet atmak istiyorum.
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM,
Ağzınıza geldiği gibi yalan yanlış konuşarak, “Bu helâldir, bu haramdır” demeyin; çünkü Allah hakkında asılsız şey söylemiş olursunuz; Allah hakkında asılsız şey söyleyenler de kesinlikle iflah olmazlar.
(Nahl süresi 116.ayet)
Yani diyor ki bilmeden konuşma her şeye bu haramdır helaldir deme, az önce siz bana istekli sezaryen olduğum için Allah’ın işine karışıyorsun eve günahkar dediniz.Bende size Ayetle karşılık verdim Umarım Ders çıkarırsınız.
Ayrıca son sayfada attığınız dinde zorlama yoktur ayeti tüm yazdığınız bu yazılarınıza cevap aslında..
İslam dini Kolaylık dinidir Kadının sezaryanına normal doğumuna karışmaz. Zorla bir anneye istemediği şekilde doğumu emretmez.
Yine cevabınız olursa konuşuruz.
İyi geceler size.