glsmogrtmn Kizlar aşılama hakkında bilgi verebilir misiniz? Aşılama yaptıracağız ve bilgim yok maalesef
Merveeey glsmogrtmn aşılama için önce ilaç veya iğneyle yumurtanız büyülüyor. Belli bir büyüklüğü ulaştığında önce çatlatma iğnesi yapıyor daha sonra alttan eşinizin spermi veriliyor. Bende aşılama ile hamile kaldım. Allah gönlünüze göre versin inşallah ☺️
mrvsrcn glsmogrtmn bende ilk mikrocipli aşılama da gebe kaldim mikrocipli denemenizi öneriyorum gebelik oranını artırıyormuş 🥰 aratmasan yormadan nasip etsin Rabbim 🤲🏻
glsmogrtmn Merveeey inşallah eşim varikosel ameliyatı oldu sperm sayımız 2 buçuk ayda 800 binden 15 milyona çıkmış çok şükür ama ileri hızlı hareket yok o yüzden aşılama yapabilirsiniz dedi doktor. Sizin durum neydi acaba?
Merveeey glsmogrtmn benim de eşimde sperm hareketliliği azdı. Aşılama için spermler yıkanıp en kaliteli olanlar seçiliyor
Merveeey glsmogrtmn adetin 2 veya 3. Günü gitmeniz gerekiyor. Ben ikinci günü gidip üçüncü günü iğneyle başlamıştım
Merveeey eylulmihrasmom 14 aralık çarşamba günü iğneleri kullanmaya başladım. 21 aralık gece 00.30 da doktorumun söylemesiyle çatlatma iğnesini yaptım
Merveeey eylulmihrasmom 4 ocakta idrar testi yaptım hayalet çizgi gördüm. 9 ocakta kan verdim betahcg 590 çıktı. Siz de mi aşılama yaptınız
eylulmihrasmom Merveeey yok ben çatlatma iğnesi oldum peki adet tarihiniz ne zamandı benim de bugün 13.günüm
Merveeey eylulmihrasmom 9 ocaktaydı. Doktorum adetin gecikene kadar bekle dedi ben dayanamadım adet olmam gereken günde kan testi verdim. 😅
eylulmihrasmom Merveeey sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🥰🤲🏻 ben de dayanamadım 12.gün test yaptım aşırı silik çizgi vardı 13.gün bi daha yaptım daha koyuydu test adetim çarşamba günü 🥹