ikiprensesannesi06 dün muane deydim 40 hafta 5 güne kadar bekletirim dedi bana🥺 neden böyle ağrılarım artık dayanılmaz oluyo son 1.5 haftadır rahat uyku uyuyamıyorum gun içerisinde kasılmalarım çok oluyor nts ye girdiğimde hiç bişey yok o değil hiç çatı muanesi de yapmadılar anlamadım benim diğer iki dogumumda yapılmıştı öyle yatış olmuştu aslında sağlıkla doğsun kucağıma öyle alıyım 🤲 ama sabırsızlanıyorum artık hastaneye git gel beni çok yoruyo sizin süreç nasıl kasılmalar normalmi bebeğin biyere dayanması vs bunlar normalmi mesela ben mi sabirsizim 🙈♥️
Eldgrn ikiprensesannesi06 38+3 gelen giden sancı vs yok en baştan beri gününü beklemeyecek erken gelecek diye diye zorla 37′yi ettim hani diyordum 37 haftayı göreyim ondan sonra da olsun şimdi de yerini beğendi herhalde gelmek istemiyor sancı dahi çıkmıyor küçük yalancı sancılar bile yok yani nst’de Çarşamba kontrol var doktorun geçen hafta çarşamba demişti haftaya çarşamba son kez görüşeceğiz hala gelmezse Ondan sonraki hafta yatış veririz yani tam 40 hafta o zaman yatış veririz dedi bakalım ne zaman gelecek bekliyoruz ağrılar sızlar devam ediyor çatı kemiği ağrısı iki büklüm yapıyor yani daha çok ilerledi bu ağrı çarşamba günü muayene oldum çıktım inatmış gibi zorlamaya başladı ama gelen giden yok tabii
EmineDefneGokce ikiprensesannesi06 40+3 tükendim beklemekten 😭 aşırı adet sancısı şikayeti ile gittim bugün bişey çıkmadı. Salı günü gel yatış dedi 😞
ikiprensesannesi06 Eldgrn Bacak aram ve bacaklarım çok agriyo aşağı da olduğu. İçin kafası bana da 40 hafta 5 günlük olana kadar bekletirim çok güzel ilerliyo 3 gün sonra gel dedi yolladı bende 14 şubata randevu aldım bizim arkadaslar da yeter artık doğur diye söyleniyor onlar benden inatcilar 🤣 ben öluyom kivraniyorum burda hele bugün ağla ağla içim disima çıktı ağrıdan booyle bı kere oldu gittim acile geri geldim bekliycez gibi 🌼
ikiprensesannesi06 EmineDefneGokce Ayyy sen ciddimisin kuzum yaa ne alakası var haftani doldurmuşun alsa ya işte bu doktorlari anlamıyorum ben artik
Eldgrn ikiprensesannesi06 Şubat bebekleri yerlerini beğendi bence gelmeye niyetleri yok bunların benim de akşam birşey oldu kasiklarima sancılar girdi doğum sancısı nasıl birşey bilmediğimden takip ettim ama bu girenler canımı okudu valla dedim aha geliyor ama şimdi yine hafifledi
EmineDefneGokce ikiprensesannesi06 sana eziyet dedi boşa çekme bebek iyi suyu iyi beklemekten zarar gelmez dedi canım ama ben yine de çok ısrar ettim😞
ikiprensesannesi06 EmineDefneGokce Bekle kuzum surda salı günü ne ne kaldı az daha sabır edicen edicez dayanacak gücümüz kalmadı evet ama bazen biyerde bedenin tukeniyo yoruluyo
ikiprensesannesi06 Eldgrn Aynen kuzum gelecekleri yok bebislerin sağlıkla dogsunlarda geç olsun güç olmasın derler öyle olsun vallaha sen halimi bı gör arada bı geliyolar eşime bagiriyorum çabuk gelll diye oluyorum gene dayandı diye kaldiriyo ona dayanarak yürüyorum kolidorda geciyo Sancın 5 dkk ya düşmesi lazım şişdetli olur bizim yasadiklarimiz sadece kasılmalar 🥺
Eldgrn ikiprensesannesi06 ne olacak halimiz valla bende merak ediyorum doktorum düzenli şekilde azdan coga yükselir sancın öyle net anlarsin dedi onu tskip ediyorum gerçek sancı nefes aldırmaz dinlenince geçmez dedi şuan gerçek sancı yok hayırlısı olsun bakalım 🥰🥰
ikiprensesannesi06 Eldgrn Aynen kuzum sancı çok farklı nefes alamazsın bırak nefes almayı adım aticak güç bırakmaz sende rabbim onun kolaylığını veriyo sen merak etme Hayırlısı olsun ♥️
nadrun Bu gece uyumadım bende ağrıdan ama nst hiç bişey çıkmıyor doğuma 5 gün var gözüküyor ama bende 41 haftayı bulacak diye düşünüyorum, yoruldum sağa donsem sağım uyuşuyor , sola dönsem solum uyuşuyor halim perişan
ikiprensesannesi06 nadrun Aynen benimde öyle nts de bişey cikmiyo heryerim uyuşuk şekilde kalkıyorum ve uyuyamıyorum Ağrıdann artık 🥺